Szekeres Viktor

A Halálos iramban 5 is új előzetes kapott

Legújabb televíziós promója alapján minden porcikájában látványosnak ígérkezik a Halálos iramban - Ötödik sebesség című akciófilm, melyet itthon május ötödikén mutat be a UIP-Duna Film, szinkronizálva.

A Super Bowl, azaz az amerikaifoci-bajnokság nagydöntője alatt csillagászati összegekért lehet csak reklámozni, de az elérhető majdnem 100 millió néző miatt a nagy hollywoodi stúdiók legjobbnak, illetve legsikeresebbnek ígérkező filmjeik kedvéért vállalják a magas kiadásokat. A mérkőzést megelőző műsor alatt látható volt a Rio, a Rango, a Kung Fu Panda 2 és a Cowboyok és űrlények fél perces promója is, s úgy tűnik, hogy a Universal stúdió a nagy premierjei közül a Halálos iramban - Ötödik sebességet (Fast Five) is megtámogatta. (A film bemutatója egyébként április 29-re várható, de ennek ellenére az előzetesben a "This summer", azaz az "Ezen a nyáron" felirat látható. Való igaz, a mozis nyár korábban kezdődik.)


A Halálos iramban-széria negyedik részét, a Halálos iramot Vin Diesel és a többi, első részből ismert főszereplő visszatérésével tették nézőcsalogatóvá, míg az ötödik epizódban egy új nemezist, a The Rock (Dwayne Johnson) által alakított Hobbes-ot kell legyűrniük Torettóéknak, mégpedig nem máshol, mint Brazíliában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mat666 #2
    Ha nem kúrják el fölösleges és töménytelen cgi-al akár még jó is lehet.
  • Nailyenugysincs #1
    Qurvavárós:D:D:D:D