Szekeres Viktor

Egy Magyarországon forgatott film uralja Amerikát

Úgy néz ki, hogy A rítus letaszította az élről Natalie Portmant, ami már csak azért is érdekelhet minket, mert Anthony Hopkins Magyarországon (is) forgatta új filmjét, melyet itthon tavasszal mutatnak be.

Amerika jelenleg legnépszerűbb filmjét Magyarországon forgatták. Anthony Hopkins új filmje, A rítus (The Rite) ugyanis az előzetes becslések szerint 15 millió dollárt jövedelmezett az első három napon Amerikában, így az már most biztosra vehető, hogy a 37 millióba kerülő horror rentábilis lesz. A siker kulcsa egyértelműen az volt, hogy az ördögűzős témával a fiatalok is jóval többen nézték meg a filmet, mint azt egy idősebb főszereplős, inkább felnőtteknek szóló alkotás esetében várni lehet. Az exit pollok szerint a férfiak és a nők aránya a vetítéseken nagyjából 50-50%-os volt, míg a nézőknek meglepően magas, 36%-a volt 25 éven aluli.


Érdekesség, hogy A rítust Amerikában egy héten mutatták be a Jason Statham-féle The Mechanic című Bronson-feldolgozással, s a két film nálunk is ugyanazon a héten fog debütálni a mozikban. A hazai "A rítus kontra The Mechanic" párbajra március 10-én kerül sor. Ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni a győztes személyét. (A két filmnek nem lesz egyszerű nézőket szereznie, hiszen ugyanezen a napon láthatjuk először Adam Sandler új komédiáját Jennifer Anistonnal (Kellékfeleség), valamint az Anyát a Marsra! című animációt is.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Murder3 #6
    végtére is az a lényeg.
  • NEXUS6 #5
    Valszeg nem könyvelők, hanem ....

    .. őööö nos olyanok, akik szeretnek pénzzel foglalkozni, akár ahogy az ő apjuk is szeretett, söt már az apjuk apja is.

    Gondolom.
  • funkyman #4
    az Ördögűzős téma uncsi... dea azért kap majd egy esélyt. Ha be lehet aludni rajta akkor kukás lesz.
  • god25 #3
    Egyszer olvastam egy Ritus c. könyvet, ami nagyon jó volt. Ez annak az adaptációja?
  • NovaTerra #2
    *nézték
  • NovaTerra #1
    Itt az sg-n könyvelők írják a filmes híreket? 10-ből 9 hír arról szól, hogy egy film hány milliót termelt és hányan nézék meg.