Szekeres Viktor

Itthon, ahogy kell, elhasalt a Zöld Darázs

Magyarországon nem sokan számíthattak arra, hogy egy Zöld Darázs című film sikert arathat, főleg, hogy itthon a képregényhősről sem sokan hallottak meg. Ennek megfelelően, világpremier ide vagy oda, bukott a film.

Itthon a hétvégén nem a Zöld Darázst nézték meg a legtöbben, így megdőlt az a sokak által hangoztatott tévhit, miszerint, ha egy premierfilmnek nincs vetélytársa, akkor az sikerre van ítélve. A Zöld Darázs mellett csütörtöktől a Rubber és a Boonmee bácsi, aki képes visszaemlékezni korábbi életeire került még bemutatásra egy-két moziban, azonban az először egy rádiósorozatban megjelenő szuperhős filmje itthon nem aratott túl nagy sikert.


Ugyan a 3D-s helyáraknak köszönhetően bevétel tekintetében első volt vasárnapig bezárólag a film, ami 22,4 millió forintos bevételt jelent, azonban ezt csak 16 213 néző hozta össze, így múlt héten bemutatott meglepetéssiker, a Szerelem és más drogok lett a legnézettebb 37 533 jegyvásárlóval, 37%-os csökkenést produkálva az előző hétvégéhez képest. A Zöld Darázs gyenge szereplése azért is meglepő, mert 44 kópián lehet megnézni, míg a romantikus film csak 27 moziban látható jelenleg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Spy32 #10
    Első mondat "hallották meg-> hallottak még"
  • ADAMEX9 #9
    Szerintem jobb is, hogy nem ismerjük az amerikai szuperhősöket...
    Az összes egy rakás sz...r szerintem.
  • pasi29uk #8
    Mindenkinek volt szuperhőse csak nem mind ismert.
  • Rotcsa #7
    Hogy nálunk miért ismeretlen sok amcsi szuperhős?
    Elmondom miért: azért, mert amikor a jenki pórnép mással sem volt elfoglalva,csak hogy megvegye a legújabb képregényt,akkor mi javában a vörös diktatúra terheit nyögtük és kenyérre sem nagyon jutott, nemhogy képregényekre.
    ad 2.: a vasfüggönynek is szerepe volt benne.
  • kalapos01 #6
    Nagyon mély lehetsz, ha egy címen vagy kiakadva. Vagy csak nincs fantáziád. Így csak lemaradtál egy állat filmről.
  • leeloodallas #5
    Nem tudom mire számítottak... A pofám leszakad ezektől az "ötletektől". Zöld darázs??? És ettől hasra kellene esnünk? Vagy rohanni, hogy kifizessek egyetlen petákot is??? Szánalmas dolgokkal próbálják megetetni a filmre vágyókat, és ha nem jön be, akkor az ízlésünkkel van a baj, és persze "nekünk semmi sem jó". Hát kikérem magamnak, hogy zöld darazsat mutogassanak nekem. Persze egyszerű a dolog: nem kell megnézni. Na de lassan az összes film ebbe a kategóriába tartozik. Sebaj, ezek megélnek, hisz egyre több az olyan szellemi szintű ember, akinek a zöld darázs már valami. Persze itt is vannak kivételek, akik egyszerűen jót nevetnek egy ilyen "alkotáson", tőlük elnézést. De attól ez még egy kalap szar...
  • winnie #4
    "Egy film nem az első hétvégei nézettségtől hasal el vagy lesz király... "

    szinte minden film az első hétvégi nézettségtől hasal el vagy lesz király. az első hétvége alapján már nagyjából a végét is kitalálhatod.
  • HENCIG #3
    Ha jól emlékszem akkor már Bruce is elhasalt vele anno....
  • rolinev92 #2
    Hát jah, így eléggé szar levonni bármit is akik megnéznék azok vizsgáznak :( Én mondjuk már láttam és egyszerűen szuper a film :D Nem hinném, hogy elhasalna, és szerintem Magyarországon ezeket az összesítéseket inkább ki kéne dobni a kukába, nem mutat semmit, sem! Egy film nem az első hétvégei nézettségtől hasal el vagy lesz király... inkább a lekerüléskor kéne összegezni az már talán visszatükröz valamit, de ez nem.
  • fkomment #1
    VIZSGAIDŐSZAK VAN!! :(
    Még várjatok 2 hetet az új mozifilmekkel! Remélhetőleg a TRON-t még fogják vetíteni akkor...