Szekeres Viktor

Russell Crowe meglepte Magyarországot

A nem olyan régen indult Palace Pictures fennállásának egyik legjobb premierjét produkálta A következő három nap című Russell Crowe - Liam Neeson thrillerrel, melyet pár nap alatt már 17 ezren láttak.

Tény, hogy a múlt heti premierek között nem sok filmet találhattunk, de a Russel Crowe és Liam Neeson főszereplésével készült A következő három nap hétvégi első helye országos viszonylatban épp akkora meglepetésnek mondható, mint a Szerelem és más drogok eddigi teljesítmény. A Paul Haggis rendezett film igaz csak 30 millió dollárból készült, de Amerikában mindössze 21 millióra volt jó, s nemzetközileg sem szerzett sokkal több bevételt. Itthon viszont a Zöld Darázs múlt heti nyitányát is lepipálta az inkább felnőtteknek szóló jóféle thriller.


A következő három napot csütörtöktől vasárnapig, azaz négy nap alatt 17 368-an nézték meg idehaza, ami 21,5 millió forintos bevétellel és az első hellyel volt egyenértékű. A hétvégi toplista második helyezettje a már említett Anne Hathaway romantikus film, mely újabb 13 ezer nézőjével már 71 ezernél jár, s sokkal jobban teljesít, mint az amerikai eredményből (32 millió dollár) következtetni lehetett volna. A múlt heti premierfilm, a Zöld Darázs nézőinek 45%-át elveszítve 4. volt a hétvégén 8 933 nézővel. A Michel Gondry által rendezett alkotást 11 nap alatt 29 027-en látták a magyar mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ddt500 #1
    Liam Neeson kb.3 percet szerepelt a filmben.