Szekeres Viktor

Jason Statham továbbra is a középszerben lubickol

Jason Statham legújabb filmje, a The Mechanic premierjének hétvégéjén nagyjából úgy teljesített, mint a Statham-mozik zöme, a Halálfutam, a Szállító 3 vagy a Crank - Felpörögve.

Jason Stathamen nem múlik, ő ismét megpróbálta, azonban új filmje, a The Mechanic, mely a Mestergyilkos című Charles Bronson-akciófilm feldolgozása, nem robbantott bankot. A Con Air - A fegyencjárat és a Lara Croft: Tomb Raider rendezőjének új filmje premierjének első hétvégéjén 11,5 millió dollár bevételt hozott Amerikában, ami az aktuális toplista harmadik helyére volt elegendő.


Ez azt jelenti, hogy Statham továbbra is megbízhatóan hozza a közepesnek számító 10 millió körüli nyitóhétvégéket, melyek általában 30-35 milliós amerikai bevételeket eredményeznek. A színész legnagyobb amerikai sikere az elmúlt öt évben a Halálfutam volt, melynek bevételei 12,6 milliós nyitánya után 36,3 millió dollárig kúsztak fel Amerikában. (Mindez persze a saját filmjeire vonatkozik, hiszen a Stallone-féle The Expendables - A feláldozhatókban többedmagával főszerepelt, és a film is nagyot robbantott.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy aki Stathamet alkalmazza, az mindezt pontosan tudja, tehát filmjei minden bizonnyal rentábilisak. A Mestergyilkost például Amerikában a CBS Films mutatta be, mely 5 millió dollárt fizetett a film amerikai forgalmazási jogaiért. Egy bennfentes szerint a Mestergyilkos pontosan akkora bevételt hozott, mint azt elvárták tőle. ** ** A filmet itthon március 10-én mutatja be a Palace Pictures.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #4
    Ha egy filmnek Statham a főszereplője, már tudom, hogy egy középkategóriás, különösebb történet és csavar nélküli film van megint terítéken.

    Ő már nem is fog innen feljebb menni ... az kéne még, hogy Ő legyen a következő Bond :D
  • Murder3 #3
    Crank a hollywoodi akciófilmek 99% veri mert legalább őrültséget hoz a sok sablon szemétbe.
  • funkyman #2
    Ha jól emlékszem a mechanic a gyengébb Bronson filmek közé tartozott. Majd meglátjuk miylen lesz Jasonnel.
  • NEXUS6 #1
    Statham azért kell egy filmben, mert mobilozik, aztán pofákat vág, aztán üt, ja és szőrös.

    Ezekben ő a legjobb!