Szekeres Viktor

Nicolas Cage mégsem bukott akkorát, mint azt várták

Mindössze 5% volt a jó kritikák aránya Nicolas Cage új filmje, a Boszorkányvadászat esetében, a középkori mozi azonban az elvárásokhoz képest nem teljesített rosszul, hiszen a 10 millió fölötti start majdnem közepesnek mondható.

Nicolas Cage szörnyű frizurája és a rettenetes kritikák miatt sokan már a premier előtt eltemették a színész új filmjét, a Magyarországon (is) forgatott Boszorkányvadászatot (Season of the Witch). A középkori kardozós alkotás azonban erősebb nyitányt produkált, mint a korábbi Cage-bukások (Veszélyes Bangkok, Next - A holnap a múlté, The Wicker Man), hiszen három nap alatt 10,7 millió dollárt hozott a konyhára az első becslések szerint.


A 40 millió dollárba került film az exit pollok szerint inkább az idősebbeket érdekelte, hiszen a nézők 52%-a 25 éves vagy annál idősebb volt. Azonban a nemek szerinti eloszlást vizsgálva csak annyit lehet megállapítani, hogy a nőket majdnem ugyanannyira érdekelték a boszorkányok, mint a férfiakat, hiszen utóbbiak aránya mindössze 52% volt. A hazai premierre január 27-én kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Elk Hunt #20
  Vajon a boszorkány itt is annyit nyom súlyban mint egy kacsa? :-D

  http://www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9s

 • algost #19
  Bocs, de a rendező csinálja a filmet. Ő esetleg játszik bennük.:)
 • Laza #18
  Kíváncsi vagyok, milyen lett a film. Szeretem Cage-t, de az utóbbi években olyan kommersz gagyi hatású filmeket csinál.
 • vg #17
 • kanduhr #16
  Egyébként már az előzetes megtekintésekor látszott, hogy ez bizony egy határ szar lesz. Látom sokaknak ez sem tűnt fel...
 • kanduhr #15
  Ma reggel néztem meg. Fájdalmasan egyszerű, unalmas, kiszámítható - rossz film...
  Volt egy-két jó poén benne, de ez nem mentség a gyenge történetre és a ritmustalan történetvezetésre.
 • winnie #14
  ó, nagyon örülök, hogy ennyire érdekel, ki vagyok:))) egyébként meg, nahát! nem hittem, hogy van valaki, aki ilyen izgalmasnak találja a dolgot, megtisztelő. (ez már afféle celebség, nem? mondjuk csak magamból indulok ki, mert engem annyira nem izgat, hogy ki vagy, sorry.)

  bár tippelgetés helyett, biztosra is mehetnél, mert nincs szó nagy rejtélyről, hiszen anno, amikor másnak is izgalmas volt a kérdés, aki írt nekem és megkérdezte, annak mindig elmondtam, bár sokkal okosabb gondolom, nem lett tőle. de úgy látom, hogy mindig vannak újak.
 • Etinger #13
  Miért, benne van az aláírásában?
 • vg #12
  Maximálisan lebuktattad magad, miszerint te vagy Szekeres Viktor...
 • winnie #11
  ha hiszed, ha nem, igen. mert itt nem demográfiai "öregségről" van szó, hanem moziba járósról. az életben mondjuk a medián az idősségi korhatár, ha az átlagéletkor 75 év, akkor medián körül (legyen 38 év) már idősebb valaki.

  mozi esetében azonban valahol huszonegynéhány év ez a medián, hiszen 30, de főleg 40-50 fölött jóval kevesebb a moziba járó, mint 20 év alatt. sok film esetében a nézők fele 18 éven aluli. így természetes, hogy aki 30 éven felüli, az öreg mozizónak számít. de talán már a 22-25 éves is.