Szekeres Viktor

Megvan az új Battlestar Galactica főszereplője

Az angol Skinsből igazolta főszereplőjét a Battlestar Galactica: Blood & Chrome, míg a másik főalakot mostanában a Hellcats című tinisorozatban és a Riese elnevezésű webszériában láthattuk.

A Syfy megtalálta új Battlestar Galactica-sorozatának (illetve annak pilotjának), a Battlestar Galactica: Blood & Chrome-nak a főszereplőjét: az angol Skins című tinisorozatból ismert Luke Pasqualino alakíthatja William Adamát, míg a másik főszereplő, Adama jobbkeze Ben Cotton lesz.


A BSG: Blood & Chrome egy két órás pilot formájában valamikor az év második felében mutatkozik be az amerikai Syfy csatornán, arról viszont, hogy ezután legyártják-e a teljes 1. évadot, a csatorna csak a nézettség függvényében fog dönteni. A Blood & Chrome az első Cylon-háború tizedik évében fog kezdődni, s a háború krónikájával ismerteti meg a műfaj rajongóit - mindezt a Galacticán debütáló tehetséges, frissen végzett William Adama szemén keresztül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • birdo #6
    nagyon várós
    Kár, hogy nem tudom a nézettségi szintet emelni ..... vagy legalább pontozni lehetne, hogy " besegítsünk
  • Victor1103 #5
    Azért nem mert ez a sorozat a Cylon Háború tizedik évében játszodik majd, a Razor flashback pedig a háború utolsó napjait mutatta be ami 22 és fél évig tartott azaz +12,5 évvel később játszódott.
  • Hoz_Hun #4
    Ki ez a cigány gyerek? Remélem a filmben jobban mutat majd. Az egyik viszatekintésben szereplő fiatal Adama szerintem jó volt. Miért nem azt teszik be szereplőnek?
  • dregnarr1 #3
    Pasqualino rohadt fiatal kinézetre, főleg Connorhoz képest, nem tudom milyen dinamikát lesznek képesek kettejük közé varázsolni, hogy hiteles legyen, kíváncsi leszek sikerül-e nekik. Ettől eltekintve szerintem jó választás volt mindkettő.
  • smaszi #2
    Nyilván akciódúsabb lesz, ha már a háború kellős közepén játszódik...
    Amúgy a Caprica nyilván nem tartalmazhatott annyi akciót, mivel a Cylonok születését mutatta be, nem pedig a fellázadásukat...
  • Prof William #1
    Akkor talán akciódúsabb lesz ez a sorozat. Bár azért én megnézném a háborút az elejétől a végéig.