Megvan az új Battlestar Galactica főszereplője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birdo
nagyon várós<#eljen>
Kár, hogy nem tudom a nézettségi szintet emelni ..... vagy legalább pontozni lehetne, hogy " besegítsünk

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Victor1103
Azért nem mert ez a sorozat a Cylon Háború tizedik évében játszodik majd, a Razor flashback pedig a háború utolsó napjait mutatta be ami 22 és fél évig tartott azaz +12,5 évvel késõbb játszódott.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ki ez a cigány gyerek? Remélem a filmben jobban mutat majd. Az egyik viszatekintésben szereplõ fiatal Adama szerintem jó volt. Miért nem azt teszik be szereplõnek?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pasqualino rohadt fiatal kinézetre, fõleg Connorhoz képest, nem tudom milyen dinamikát lesznek képesek kettejük közé varázsolni, hogy hiteles legyen, kíváncsi leszek sikerül-e nekik. Ettõl eltekintve szerintem jó választás volt mindkettõ.

Nyilván akciódúsabb lesz, ha már a háború kellõs közepén játszódik...
Amúgy a Caprica nyilván nem tartalmazhatott annyi akciót, mivel a Cylonok születését mutatta be, nem pedig a fellázadásukat...
Akkor talán akciódúsabb lesz ez a sorozat. Bár azért én megnézném a háborút az elejétõl a végéig.