Szekeres Viktor

Szegény élőszereplős Maci Laci 3D elhasalni látszik

Az már most kijelenthető, hogy az élőszereplős Maci Laci-mozifilm nem fog az Alvin és a mókusok nyomában lépni, nem arat hatalmas sikert. Jó közönségreakció esetén azonban még teljesíthet közepesen jól.

Bár az első bevételi adatokból talán nem úgy tűnik, de hollywoodi box office-elemzők szerint a Yogi Bear 3D (Maci Laci 3D) gyengén mutatkozott be Amerikában. A premier előtt a filmtől 20-25 milliós nyitányt vártak el, főleg, hogy az évnek azon szakaszában kezdték vetíteni, amikor a hasonló műfajú, egyszerre élőszereplős és animált Alvin és a mókusok 1-2 hatalmas sikert aratott - Amerikában ez 217-219 millió dollárt jelentett.


Azonban míg az Alvin és a mókusok-filmek 45 millió dollár körüli nyitóhétvégi bevételeket produkáltak, addig Maci Lacinak az első becslések szerint még a 3D-s jegyárakkal is csak 16,7 millió jött össze, ilyen kezdéssel pedig nem vár túl fényes jövő a filmre és a tervezett további epizódokra sem. A műfaj becsületét úgy néz ki, hogy augusztus végén a Hupikék törpikéknek, jövő karácsonykor pedig az Alvin és a mókusok 3-nak kell megmentenie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #4
    Bubu aranyos :-)
  • Waterhorse #3
    A Roger nyúl és a Space Jam sokkal eredetibb megközelítése volt a rajzfilm és a élőszereplők összekapcsolásának. Attól még nem mondom h ezek nem jók, de hogy néz már ki a Maci Laci.
  • xido #2
    Miért gáz és lehetetlen manapság olyan minőségi hibrid filmeket csinálni,mint a Roger nyúl?...Ennyi mese alapanyagból...csak egyszer kéne jól elkapni azt a fonalat..
  • NiGhTM4R3 #1
    Gyerekként mesében is utáltam. Ez még csak nem is vicces - bár tény, kinőttem a célközönségből -, de ettől még szeretem az animációs filmeket, csak nem ezt a fajtát. Bemutatóból a Hupikék Törpikék is hasonló bohózat lesz, kár értük.