Szekeres Viktor

Itthon valamennyire érdekli a közönséget a Narnia krónikái 3

Három családi film szerezte meg az első helyet itthon a mozis toplistán, köszönhetően annak, hogy a Narnia harmadik része elfogadhatóan mutatkozott be idehaza - igaz kevesebben látták, mint Harry Pottert a 3. hetében.

Amerikában csúfondárosan leszerepelt ugyan a Narnia krónikái 3: A Hajnalvándor útja, itthon azonban elfogadhatóan nyitott a hétvégén. A 3D-ben is vetített film ugyancsak a harmadik helyet szerezte meg az országos toplistán, de a 23 931 néző nem nevezhető olyan rossz teljesítménynek, főleg, hogy ezzel négy nap alatt 32 millió forint bevételre tett szert a 46 mozi, melyben meg lehetett nézni a filmet.


Ez azonban még mindig kevesebb az első két helyezett teljesítményénél, hiszen a toplista élén tanyázó Aranyhaj és a nagy gubancot 33 529-en látták premierjének második hétvégéjén, míg a harmadik hete moziban lévő Harry Potter és a halál ereklyéi - I. részt 32 323-an. Ezzel előbbi film 87, utóbbi már 307 ezer jegyvásárlónál tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Thaison #4
    Nagyon kíváncsi vagyok erre a részre is, az eddigiek is nagyon bejöttek tuti hogy ez is jó lesz. Legalábbis a történet jól meg van írva. Sajnálom hogy a könyveket nem olvastam de lehet hogy majd be fogom pótolni. Biztos vagyok benne ha ez sikeres lesz akkor még a többi könyvet is megcsinálják majd a jövőben.
  • Béka Benő #3
    Bezzeg ha benne lett volna Megan Fox ,mi ?
  • bmw #2
    A 2. is eleg unalmas volt....
  • Barakukk #1
    Lehet, hogy én tudom rosszul, vagy a cikk nem egyértelmű, de nem úgy van, hogy 46 kópián forgalmazzák a filmet, amely magába foglal 2D-s és 3D-s termeket is, és több moziban eleve két kópiával megy a film, ami nem azt jelenti, hogy 46 moziban lehet megnézni, hanem, hogy 46 teremben... kb.