Szekeres Viktor

Bruce Willis továbbra sem érdekel minket

Bruce Willis végre készített egy igazán jó és sikeres filmet, azonban itthon erről csak kevesen tudtak meggyőződni, hiszen a Red a sztárparádé ellenére is csak közepesen gyengén szerepelt mozijainkban.

Múlt héten mutatkozott be idehaza Bruce Willis új filmje, a Red című képregény-adaptáció, s tette mindezt különösebb visszhang nélkül. Pedig a premierre jó időpontban került sor, hiszen majdnem 90 ezer honfitársunk családi filmekre váltott jegyet a hétvégén, így bőven lett volna piaca egy felnőttesebb alkotásnak.


Azonban míg Amerikában az év egyik kellemes meglepetésének számít a Magyarországon a Palace Pictures által forgalmazott Red szereplése a jegypénztáraknál (Robert Schwentke filmje 88 millió dollárnál tart), addig idehaza hétvégén 24 moziban mindössze 11 865-en voltak kíváncsiak Willisre és társaira, ami a toplista negyedik helyéhez volt csak elegendő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #10
    Gondoltál már arra hogy azért nem jár moziba a magyar mert lófasz a fizetése? Amcsiban átszámolva alig kerül valamibe egy mozi a fizetés %hoz mérve pont ugy mint nyugatra sok országban.
  • winnie #9
    "Lehet a torrentek világában kell keresni az okot..."

    lehet, de nem kell. amerikában siker lett. nemzetközileg siker lett. sok országban siker lett. mi azon kevesek közé tartozunk, ahol nem lett siker. nyilván azért, mert itthon kimagaslóan sokan szeretnek netről letölteni és eredeti nyelven nézni filmeket.

    miért ez a menekülés, hogy "persze, a letöltések miatt nem sikeres"? miért nem lehet elfogadni, hogy vannak műfajok, amik nem érdekelnek minket?
  • Atyuska #8
    A film kimondottan élvezetes volt, s a színészi alakítások is remekeltek a történetről és a poénokról nem is beszélve.
    Talán az egyik ok a kisebb mozis sikerre, hogy a torrent oldalakra kiszivárgott elég korán még a moziba kerülés előtt több héttel a film.
    Ezt idővel biztos megveszem DVDn!
  • Retechegér #7
    Lehet a torrentek világában kell keresni az okot...
    és tényleg jó film
  • Hoz_Hun #6
    Nekem tetszett a R.E.D. Nem azt mondom, hogy sokszor megnézős, de egyszer vagy elsőre kifejezetten jó szórakozás.
  • god25 #5
    A mozikban lehet, h rosszul szerepelt. Szerintem is jó film. Érdekes volt "Nancyt" látni mellette. P2P oldalakon nagy sikere van.
  • Wittgen #4
    Én hétvégén tervezem megnézni. A TRON után :) Willis filmjeit ki nem hagynám.
  • gabeei #3
    Beteg jó egy film, csak ajánlani tudom.
  • bladesoft #2
    Jó film volt pedig.
  • hzoltan83 #1
    Sziasztok!
    Ugyan én még nem láttam a filmet, de mindenképp meg fogom nézni.
    Bruce Willis filmjei a legjobbak! :-)