4
  • opeca
    #4
    Szerintem Sam alakja nem a szétszórt hülyegyerek, hanem az átlag, sablonkölök akivel hirtelen mekkora fájint dolog történik és persze a 9-es kurva egyből ráülne a pélójára...

    Ennek ellenére semmiféle komolyabb színészi játék nincs, a sablongyerek marad sablongyerek, végig végig, a második részben is. NIncsenek nagy rácsodálkozások, meg arckifejezések, kis stílusváltás, hogy mennyire is élvezi ő ezt a mayer létet...

    Persze, lehet hogy a forgatókönyv hibája is, de sajnos ettől a gyerektől én még egy olyan filmet sem láttam, ahol valami komolyabb érzelmi palettát vonultatott volna fel, vagy ne egy átlagpöcsfejnek nézett volna ki.

    Talán(!!!) az Indy 4.-ben volt valami halvány kis szikrája a színészi játékának, de állítom, hogy az utcán 1000 másik jobb kvalitású színészt találtak volna arra a szerepre is.

    Pókerarc a gyerek...nincs mit tenni, Steven Seagal kategória, csak annak legalább az egyféle nézése valamire jó volt, de ennek a srácnak alapból teljesen jellegtelen arca van.
  • skiryo
    #3
    Nézőpont kérdése, de... tökéletesen beleillik Sam szerepébe. És pont azért mert jó színész, jól játsza a szétszórt hülyegyereket.
  • opeca
    #2
    MInek kellett bele ez a LaBeouf gyerek? Baromira nem illik hozzá a szerep, meg amúgy is pocsék színész...
  • lordzoltanus
    #1
    A szőke művésznőről készült képet elnézve tán csask nem rakják be a filmbe a képregényből jól ismert áramkörszaggatót?:)