Szekeres Viktor

Címlaphős lett Amerika kapitányból

Címlapkép és rengeteg promóciós fotó jelent meg az itthon még nem annyira ismert Amerika kapitányról. Ki tudja, talán jövő augusztusban már Vasember-népszerűségű lesz a szuperhős.

Korábban is láthattunk lesifotókat az Amerika kapitányt alakító Chris Evans-ről, sőt, már a kaszkadőréről is lehullott a lepel, de az első komolyan promóciós anyagot a július 22-én bemutatni tervezett filmről csak most hozták le, az Entertainment Weekly magazinban. A Captain America: The First Avenger címen futó képregényfilmet idehaza augusztus negyedikétől láthatjuk.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A magazinban közölt többi képet itt lehet megtekinteni - az egyiken fel is lehet fedezni az első rész főgonoszát, Red Skullt alakító Hugo Weavinget. Chris Evans a lapban készült interjúban többek között elmondta, hogy szerinte azért fogja a közönség szeretni a filmet és karakterét, mert az sokkal valóságosabb, s nem csak a fantáziaelemek tartják életben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #9
    Hát nem tudom. Nehéz lesz elvonatkoztatni Johnnytól, akit a fantasztikusban nyomott. Azt sem igazán értem, hogy miért kell a Marvel univerzumon belül két külön szuperhőst egy embernek játszania. Nem akadt elég kockahasú Hollywoodban?
    Ráadásul a képeket nézegetve, el is bizonytalanodtam, nekem valahogy túl mű, vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki. Azzal egyet értek, hogy Joe Johnston remek rendező. Nem áraszt el filmekkel, de az kevés ami tőle jön az minőségi. Kíváncsian várom mit nyújt jövőre. :)
  • Axlkenobi #8
    Őszintén megmondom, mikor jött a hír, hogy film készül Amerika kapitányról is, engem egyáltalán nem hozott lázba. Azért így a XXI. században már elég necces beadni az embereknek - még az amerikaiaknak is - hogy itt ez a fickó a csillagos-sávos pajzsával a nagybetűs Demokrácia nevében.

    A rendező neve és a kiszivárogtatott képek azonban egyre inkább meggyőznek. Joe Johnston egyike a kedvenceimnek, a Spielberg/Lucas iskolából került ki, az ő stílusuk mindig is nagyon erősen érezhető volt a filmjein.

    A Rocketeer-rel pdig bizonyította, hogy a képregényfilmekhez és a '30-as, '40-es évek hangulatának megidézéséhez is remek érzéke van. Szóval én magam egyre inkább várom ezt a filmet, kiváncsi vagyok, hogy Johnstonék mit hoznak ki belőle.
  • Jagdgeschwader #7
    Fúúúj, imperialista!
  • Silenzio #6
    Örülünk. Csak nem értjük. :) Azért volt már ilyen. Ott van pl. Rocketeer vagy az Árnyék. Dick Tracy. Asszem a Fantom is ilyen volt. Mondjuk egyik karakternek sem lett volna értelme a közelmúlt világában. Érdekes példa az új sorozat, a Sherlock, a karaktert aktualizálták. Nem kellett volna. Még mindig a House a legjobb Sherlock Holmes-parafrázis a tévében.
  • Waterhorse #5
    Megerősíteném az előttem szólót.
    Amerika Kapitáy
  • sandor8206 #4
    hát én abban reménykedem, hogy nem is fog a filmből 1 s se a jelenben játszódni, maradjunk csak a 40-es években, esetleg a film legvégén amikor bespalzolják és kiszedi Fury, de az is inkább csak stáblista végén legyen, végre újra egy kis retro comic-film, az eddigiek bejöttek főleg a rocketeer, de a árnyék is tetszet
  • Szefmester #3
    Úgy gondolom ez azért lehet, mert a Kapitány ott kezdte a pályafutását. Abban a háborúban jelent meg elsőnek, majd jött a "tegyük el későbbre" rész, hogy a jelenben előhozzák. Szóval nem véletlen ez a megoldás. Gondolom nem akarták a "teremtésmítoszát" teljesen átírni a jelenre.
  • winnie #2
    most az xmen is kap egy korabeli kezelést, de speciel szerintem örülnünk kéne, hogy végre valami egyedinek tűnő megoldást vetnek be.
  • Silenzio #1
    Nem értem. Batman a '30-as évek terméke. Superman is. A '40-es években már mindkettő feltűnt a mozivásznon. A Pókember is a '60-as években debütált. Az X-Men is elmúlt 30 éves, nem beszélve a Fantasztikus 4-esről. A Vasember jócskán elmúlt 40. Ha ezeket minden egyes új inkarnációval aktualizálják is egyben, miért ragaszkodnak Amerika kapitány esetében a '40-es évekhez?