Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz a főgonosz a Pókember 4-ben

Wales-i származású gonosztevő fogja megnehezíteni Peter Parker dolgát a Pókember-sorozat újraindításában, ugyanis a Sony stúdió sajtóközleményben közölte, hogy megegyezett Rhys Ifans-szel.

A Sony Pictures Entertainment minden találgatást megelőzve sajtóközleményben jelentette be, hogy a Pókember negyedik részében, illetve a sorozat rebootjában, Rhys Ifans fogja alakítani a főgonoszt . Ifans a film harmadik bejelentett szereplője, eddig az ismeretes, hogy Andrew Garfield lesz Peter Parker, Emma Stone pedig Gwen Stacy bőrébe bújhat.


Azt egyelőre viszont nem tudni, hogy Ifans melyik ismert rosszfiút fogja játszani, bár kinézete és alkata alapján eléggé leszűkíthető a szóbajövő szerepek köre. A Marc Webb által rendezendő új Pókembert 3D-ben fogják forgatni és 2012. július harmadikán mutatják be a mozikban.

A hírek szerint egyébként a Sony, a még be nem mutatott, Roland Emmerich-féle Anonymous című filmben nyújtott alakítása miatt kezdett el Ifans-ben gondolkodni. Ifans-et a legtöbben talán a Sztárom a párom léhűtőjeként ismerhetik, de szerepelt Az ikrek visszavágnak, az Elizabeth: Aranykor és a Sátánka című filmekben is, és az új Harry Potterben is szerepet kapott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jagdgeschwader #15
    Akarod mondani Vészmanó vagy Vérontó...
  • winnie #14
    "Nem is lenne baj , hogy 3D-ben adják , csak ne kamu 3D-ben..."

    nyártól szinte az összes készülő 3D nem kami.

    " Az egyetlen igazi/jó 3D-s film amit láttam az Véres Valentin volt ... Az Avatar-tól kezdve minden film csak kamu 3D-vel készül..."

    persze. az összes. miért nem nézel utána, mielőtt ilyet leírsz?
  • gromgotth #13
    zzz
  • toarpad #12
    Nem is lenne baj , hogy 3D-ben adják , csak ne kamu 3D-ben... Az egyetlen igazi/jó 3D-s film amit láttam az Véres Valentin volt ... Az Avatar-tól kezdve minden film csak kamu 3D-vel készül...
  • winnie #11
    bezzeg a te idődben még számítógépek sem voltak, meg tüctüczene, mi? anyám, és pont ilyen komment egy informatikai fórumon.

    mintha kényszerítenének. nézd meg 2D-ben. vagy várd meg a dvd-t és nézd meg fekete-fehérben.
  • endrev #10
    Mi a bajod Freddycom, nem sikerült megszerezni az Avatart 2D-ben? ;)
  • lich #9
    Van egy jó forgatókönyv. Titkos háborúk. Na azt megnézném.
  • Freddycom #8
    De bazmeg h mindent 3D-ben tolnak az arcunkba, röhej.
  • billbester #7
    vagy lidérc vagy mysterio vagy mészárszék lesz figyeljétek meg ha a Gyíkot enm cserélik le talán még ő :D
  • bcrics #6
    jaja,,vagy Vérontó vagy Keselyű