Szekeres Viktor

Keményen megnyírbálták a Szellemlovas 2 költségvetését

Bár a 110 millió dollárba kerülő első Szellemlovas pocsék lett, mégis nagy siker aratott szerette a közönség, azonban a folytatásra szánt 135 millióból végül csak 75 millió dollár jut el a filmkészítőkhöz.

A The Wrap információi szerint a Sony Pictures a tervezett 135 millió dollárosról 75 milliósra csökkentette a Szellemlovas folytatásának költségvetését. A Ghost Rider: The Spirit Of Vengeance címre hallgató képregényfilm forgatása nemsokára elkezdődik Romániában a visszatérő Nicolas Cage (fizetése 12-ről 7 millió dollárra csökkent), valamint Idris Elba, Ciaran Hinds és Placido Violante főszereplésével. A filmet a Crank - Felpörögve 1-2-t, valamint a Gamer - Játék a végsőkig-et megbuktató Mark Neveldine és Brian Taylor rendezi.

A Sony azért kényszerült a büdzsé csökkentésére, mert túl sok tőkéje fekszik a Pókember rebootjában, a Sötét zsaruk harmadik részében, valamint a Tetovált lány feldolgozásában. Ennek köszönhetően a Hyde Park Entertainmentnek kellett belépnie a Szellemlovas-projektbe társként, mely cég a finanszírozásért cserébe megkapta a film nemzetközi terjesztésére vonatkozó jogokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #8
    Ezek igy ebben a sorrendben: szar,szar,hiperszar....ja a crank 2 pedig vitte a palmat az ubermega szarral....
  • l300d #7
    Milyen fura nekem pl tetszett a szellemlovas es a crank is. De lehet hogy csak azer mer vagyok buzi mint Szekeres Viktor:)
  • Basic #6
    Nekem mindkét Crank bejött, a Szellemlovas is egész jó film volt, a Gamer nem igazán tetszett.
  • NovaTerra #5
    Én nem olyan rég láttam a Szellemlovast. Nem vártam sokat és pozitívan csalódtam. Amolyan vhs korszakos B kategóriás film, de mégis szívesen néztem. Jó benne, hogy nem akar többnek látszani, mint ami. Például az itt is agyon promotált Avatar az ellenkezője ennek. Sok pénz, látvános, történet ott se nagyon van, színészi játék se, de az középszerűség még nem is szórakoztat.
  • Szolnokboy1 #4
    a szellemlovas 1 tényleg pocsék, ezen nem is lehet vitatkozni.
    a crank 1 és a gamer közepes siker volt, a crank 2 elég nagyot bukott, ha csak az USA adatokat nézzük.
  • kanduhr #3
    Pedig pocsék film volt. A Crank és a Gamer is bukott.
  • Dark Archon #2
    Pocsék Szellemlovas? Bukott Crank és Gamer? Ennyi baromságot is rég olvastam egy cikkben.
  • Szolnokboy1 #1
    egy jó rendezővel nem ügy jó látványfilmet 75 misiből kihozni, csak sajnos ez esetben ez nem adatott meg.