Szekeres Viktor

Újabb érdekes képek a Thor-ból

Hogy mikor kerül mozikba az első Thor-előzetes, még nem tudni, de a több mint fél év múlva bemutatásra kerülő képregény-adaptációról szinte minden héten megtudhatunk valami új hírt, vagy láthatunk belőle pár képet.

Az egyes újságárusoknál idehaza is kapható angol Empire filmes magazin novemberi száma Thor-borítóval jelenik meg, s természetesen nem csak a címlapot szentelik a filmnek, hanem egy teljes, a filmről szóló tudósítás helyet kap a lapban. Úgy tűnik, hogy a hájp-gépezet már most dübörög, pedig a premier Amerikában csak május hatodikán lesz, nekünk pedig jelen állás szerint 19-ig kell várnunk arra, hogy saját szemmel is láthassuk a Kenneth Brannagh által rendezett filmet. (Ez az időpont egyébként lehet, hogy változni fog, hiszen a Fórum Hungary ugyanekkor tervezi bemutatni a Karib-tenger kalózainak a negyedik részét.)

Az Empire-ben található fényképeket egyébként itt lehet megtekinteni, rajtuk a címszereplő Chris Hemsworth mellett Natalie Portmant és Ray Stevensont is fel lehet fedezni. A film szereplőgárdáját rajuk kívül Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Rene Russo, Stellan Skarsgard, Jaimie Alexander, Kat Dennings és Colm Feore alkotják.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • citcar #2
    Május 6.-tól november 19.-ig kell(ene) várni??????
    Ez most ugye nem komoly???
    Akkor miért is csodálkozunk, hogy kicsin országunkban virágzik a torrentbiznisz???
  • sigmavirus1 #1
    Már alig várjátok!