Szekeres Viktor

Kitűzték a Vasember 3 bemutatójának dátumát

A 2013-as év tavaszán láthatjuk a Vasember harmadik részét. A filmet azonban már nem a Paramount fogja gyártani, hanem a Marvelt nemrég bekebelező Disney. Tony Stark persze addig más filmekben is feltűnik.

A nemrég megkötött Marvel-szerződés, valamint a napokban kötött megegyezés értelmében Vasember mozis kalandjai 2012 után már nem a Paramount Pictures-t, hanem a Walt Disney stúdiót illetik, és utóbbi nem is késlekedett sokat a 3. rész premierdátumának bejelentésével. A Vasember 3, akárcsak az előző filmek, május első hetében, egész pontosan harmadikán kerül mozikba Amerikában, azonban ezúttal nem két, hanem három év lesz két epizód között, így 2013-ban láthatjuk ismét nagy vásznon saját filmben Tony Starkot - a trend szerint 3D-ben.

A saját filmes kitétel természetesen arra vonatkozik, hogy 2012-ben kerül bemutatásra a The Avengers-mozifilm (mely mostantól ugyancsak a Disney-hez tartozik), márpedig Vasember tagja a Bosszú angyalainak, ráadásul az eddig tapasztalatok szerint jó eséllyel láthatjuk cameózni a playboy szuperhőst a Thorban vagy az Amerika kapitányban.

Magának harmadik résznek a léte természetesen megkérdőjelezhetetlen, hiszen az 585 millió dollárt bevételt elérő első film után a második is nagyjából hasonló eredménnyel zárt, világszerte 621 millió dollárt kalapozott össze. Ez remek teljesítmény, bár olyan szempontból csalódás, hogy a Paramount szerette volna, hogy ha a folytatásra megugrik a nézettség, mint például az újkori Batman első két epizódja között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sith #6
    Ne haragudj de mit vártál? Csak azért kérdezem, mert mielőtt lehúzod a filmet nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mik voltak az elvárásaid.
    Azt hiszem nem sokan vártak megvilágosodást, vagy katarzist az Iron Man filmektől, ahogy fröccsenő beleket sem, és még lehetne folytatni a sort.
    Ha pedig nem fedi az ízlésed akkor nem tudom miért kell lehúzni, rengeteg olyan film van ami stílusára nem tetszik vagy egyszerűen nem érdekel... szerintem "szar", de ettől még nem kezdem fenn hangon, főleg nem egy fél mondatban lehordani.
  • fergusonpapa #5
    akor menj nézni a macskajajt...az egy 10/9 a kettő szar befejezés miat 10/8. mégha átlagos megértem.de 0.
  • Nasedo #4
    "Haha, beleírom, hogy kalapoz, mert már hatszor szóltak, hogy helytelenül használom. Poénos dolog, hadd háborogjanak."
  • Ender Wiggin #3
    Tegnap végre megnéztem a vasember 2-t. Az első is nagyon szar volt, de ez egyszerűen a 0/10-es kategória.
  • Locutus51 #2
    "... ha a folytatásra megugrik a nézettség, mint például az újkori Batman első két epizódja között."

    Mihelyst Nolan mester fogja rendezni, garantálom, hogy meg fog ugrani.
  • gab0ca #1
    Amerika(i) Kapitány? ^^
    nem kötözködni akartam, csak feltűnt.