Szekeres Viktor

Nemsokára érkezhet a Hulk 3

Mark Ruffalo, Hulk új alakítója elmondta, hogy valószínűleg nemsokára több filmben is viszontláthatjuk a nagy, zöld monstrumot, hiszen a tervek szerint újabb Hulk-mozi és tovább The Avengers-filmek is készülnének.

Arról nemrég már hírt adtunk, hogy Eric Bana és Edward Norton után a következő Hulk Mark Ruffalo lesz, ő fog feltűnni a Bosszú angyalairól, azaz a The Avengers elnevezésű szuperhős csapatról szóló, 2012-re tervezett filmben többek között Vasember, Thor és Amerika kapitány társaságában. Azonban úgy tűnik, hogy Hulk nemsokára ismét saját filmet kaphat.


Mark Ruffalo ugyanis az Empire-nek adott interjújában elmondta, hogy az elkövetkező pár évben több, a Marvel-univerzumban játszódó film is bemutatásra kerül a mozikban, melyek között valószínűleg helyet fog kapni egy újabb The Incredible Hulk-mozi, no meg persze további The Avengers-filmek is. Az első két Hulk-film egyébként a várakozásokhoz képest csúnyán leszerepelt a mozikba, mindkettő 135 millió dollár körül teljesített Amerikában, annak ellenére, hogy remek nyitóhétvégét produkáltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #26
    Abban igazad van, hogy ez a Ruffalo egyáltalán nem illik Hulk szerepére (bár Bana és Norton szerintem jó volt), viszont miért kell agyatlannak nevezni azt akinek nem jön eb egy művésziesebb film? Nekem pl nagyon nem tetszett a Hulk első része. Nem is emlékszem más alakalomra, amikor úgy jöttem volna ki a moziból, hogy semmilyen benyomást nem hagyott bennem a film. Csakúgy végigment és semmi. És nem a művészi meg a drámai dolgok miatt, mert azokkal nem is volt gond, hanem azért, mert az akciójelenetek valami oltári gyengék voltak. A film közepe felé Hulkot vagy fél órán keresztül mindenki csak lőtte, mint az állat, és amikor véletlenül eltalálták a sebei rögtön begyógyultak, és így nagyon unalmas volt. És ez a megvalósítás és az elcseszett rendezés miatt volt, mert pl Wolverine is regenerálódik, mégis jól sikerült az X-men trilógia. Egyszerűen unalmasak és gyengék voltak az akciójelenetek. Ang Lee-t nem tudom miért isteníti mindenki. Én pl nagyon szeretem a kung fu filmeket és a művészi / drámai akciófilmeket (a Hero és a Fearless valami zseniális filmek), sőt Ziyi Zhang és Chow Yun-Fat a kedvenc színészeim között vannak, de a Tigris és sárkány az egyik legnagyobb csalódás volt, amit valaha film okozott. Lehet, hogy ez a Flying Kug-Fu / Wire Fu stílus miatt volt, mert azt nagyon utálom, de akkor is írdatlan gyenge volt...
  • Yutani #25
    Tekintsük relatívnak a dolgot.

    1. Hány jelentős szerepre emlékszel Mark Ruffalotól?
    2. Hány jelentős szerepre emlékszel Ed Nortontól?
    3. Hány főszerepet játszott Ruffalo?
    4. Hány főszerepet játszott Norton?

    Szerintem a kérdések megválaszolása után világos, hogy ha Ruffalot a második sorba helyezem, miért lehet Nortonra azt mondani, hogy az első sorban mozog.
    Persze most Ruffalo számára ez egy kiugrási lehetőség, és szurkoljunk a stábnak, hogy ezúttal egy olyan filmet készítsenek Hulkkal, ami nem annyira megosztó, mint az előző kettő, és sikeres is legyen!
  • Wittgen #24
    Kövezzetek meg, de nekem mind a 2 (Bana, Norton) Hulk film nagyon tetszett. Remélem a 2. rész is lesz legalább olyan jó. Norton jó színész, de nem az első sorban ül, ahhoz az kell, hogy a filmjei kaszáljanak.
    Ugye nem minden jó színész hoz sok pénzt és nem minden sok pénzt hozó filmben jó a színész.
  • KillerBlue #23
    Hát ha nálad Edward Norton az "első sorban" ül. Már akkor inkább Ruffalo. Norton abszolút nem illett bele a filmbe.
  • xido #22
    Ööö...Norton nem reboot volt..folytatás,csak szereplőket cseréltek...mondjuk nekem a Conelly-Elliott apa-lány páros is jobban tetszett,mint a Tyler-Hurt...
  • bladesoft #21
    imdb szerint lesz. :D
    Ugy érzem te tényleg nem érted a bevételek elkönyvelését miként is hajtják végre. A bukta és a szerinted bukta között ugy x millió bevétel van. Nézz utánna.
  • Etinger #20
    A Sötét Lovag bevételeinél is van kavar, érdekes, hogy pont 1 millióval lépték túl az ezer milliót.
  • kalapos01 #19
    Nem lesz a Supermannak folytatása. Megint elindítják a Supermant. Ha egy kicsit is siker lett volna a Superman (még 200 millióval is bukás volt), 2 év, max 3 év múlva jött volna az új film. Így 5 vagy 6 év lesz, ami a Hulknál is nagyjából a reboot időtartama volt.
  • kalapos01 #18
    Ezt írtam, hogy nyereslges, de Hollywoodnak nem a nyereség kell. Hanem a siker. Csak azért nem fognak filmet csinálni, hogy visszakapják a pénzüket. Ezért nem siettek, hogy új Hulkokat csináljanak. Egy megbukot. Megpróbálkoztak egy reboottal. Az is bukta lett. Most megint megpróbálják. (Mondja valaki. Nem hiszem, hogy szenvednének vele egyébként.)

    (Szerinted a magyar Hulk bevételből mennyit látott a Paramount vagy amelyik csinálta?)
  • Narxis #17
    Igen.