Szekeres Viktor

Kiszivárgott a Karib-tenger kalózai 4 nyitójelenete

Kiszivárgott, hogyan fog kezdődni a Karib-tenger kalózainak negyedik része. A májusban mozikba kerülő filmben Johnny Depp karaktere, Jack Sparrow a hírek szerint az Ifjúság forrását fogja keresni.

Egy ausztrál honlap jól értesült forrásokra hivatkozva megírta, hogy mivel fog kezdődni a Karib-tenger kalózai sorozat negyedik része, a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken. Hogy valóban hiteles-e az információ, az csak május 19-én derül ki számunkra, ugyanis a Fórum Hungary ekkor mutatja be a filmet.

Az infó szerint a nyitójelenetben spanyol halászok fedeznek fel valamit a vízen, amit kifogva egy sok-sok éve meghalt matróz holttesteként azonosítanak. Még mielőtt azonban elkezdhetnék megvizsgálni a tengerész földi (illetve vízi) maradványait, annak szemei felpattannak és megragadja a kapitány karját. A következő snittben már a kapitány jelenti legénységével Ferdinánd királynak, hogy a matróz a 200 éve elhunyt Juan Ponce de Leon legénységnek egyik tagja volt, mire a király azt feltételezi, hogy azért maradhatott életben, mert rátalált az Ifjúság forrására.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken első előzetese minden bizonnyal decemberben, a Tron: Örökség kópiái előtt kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!