Szekeres Viktor

Az első Karib-tenger kalózai 4-előzetes

Bár a Karib-tenger kalózai 4. részének egy képkockáját sem láthatjuk, Captain Jack mégis felbukkan a Rob Marshall által forgatott Disney-kalandfilmhez készült promóciós videóban, s elmeséli, miről fog szólni a történet.

Nagy meglepetésben volt részük a Tron: Örökség Comic Con-paneljén résztvevőknek, ugyanis a Disney a beszélgetés végeztével levetített nekik egy különleges, az eseményre készült teasert a Karib-tenger kalózainak negyedik részéből. A jelenleg Hawaii szigetein forgatott film május 20-án kerül bemutatásra Amerikában.


A videón Captain Jack, vagyis Johnny Depp, ejt el pár szót az On Stranger Tide alcímet viselő negyedik epizód történetéről, megerősítve a korábbi értesüléseket, miszerint a történet középpontjában ezúttal az Ifjúság forrása fog állni. A 3D-s promóciós anyagban a kapitány ígéretet tett arra is, hogy pár zombi, hableány, valamint Penelope Cruz is tiszteletét teheti az utazás során.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Athor #3
    Nem tom', az ilyen első bemutatós videók, a sok alásikongással nekem kifejezetten tetszenek. Pl.: Smallville 9. évad első bemutató videó... nagyon állat.
  • bmw #2
    Ezt a sok hulye sikongatos.....
  • bladesoft #1
    Bakker király lehet ott lenni!!!!