Szekeres Viktor

Romantikus beütést kap a Karib-tenger kalózai 4

Újabb infók érkeztek az új Karib-tenger kalózai filmről, ráadásul első kézből, hiszen maga a producer, Jerry Bruckheimer árulta el többek között azt, hogy pontosan kit fog alakítani Penelope Cruz.

Jerry Bruckheimer egy Karib-tenger kalózaival kapcsolatos interjúban felfedte, hogy a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides című negyedik részben Penelope Cruz a film főgonoszának, Feketeszakállnak (Ian McShane) a lányát fogja alakítani. A ShoWesten megjelenő producer azt is kifejtette az MTV News-nak, hogy Cruz rengeteg humort csempész a szerepébe, valamint, hogy romantikus szálat alakítanak ki karaktere és Johnny Depp Captain Jackje között.


Bár Geoffrey Rush vissza fog térni Barbossa szerepében, Bruckheimer jelezte, hogy a történet egy teljesen új irányt fog venni, és jelenleg is keresik az új karakterek megszemélyesítőit a különböző mellékszerepekre. A következő Kalóz-film forgatása júniusban kezdődik Rob Marshall vezetésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #7
    Neeeeem kene romantika beleeeee......
  • cateran #6
    Pedig hat de...szerelmi kapcsolat,romantikus szal,romanc..tulajdonkeppen 1 es ugyanaz...(max a melysege kulonbozo, pl. sohajok es par szerelmes pillantastol az 1-2 csokon at a hc pornoig...:D)
  • galedki #5
    liason?
  • CaptainRumi #4
    "a little romance between [Depp's] Captain Jack and the character that Penelope plays."

    ismerve a szövegkörnyezetet és Sparrow karakterét felőlem szótározhatsz, de ez akkor sem romantika.
  • Loverman #3
    o rly?
    http://www.finnhun.com/index.php?nyk=5&g=1&szo=romance&submit=Keres

    http://dictzone.com/angol-magyar-szotar/romance

    http://angolmagyar.dicfor.hu/hun/romance/both/any/0/1
  • kissssss #2
    hülyén is állna neki.
  • CaptainRumi #1
    a romance-t nem romantikának kell fordítani kedves cikkíró/fordító. Sparrow-ról amúgy is nehezen képzelhető el a romantikus enyelgés.