Szekeres Viktor

Csökkentenék a Karib-tenger kalózai 4 költségvetését

Az LA Times értesülései szerint a Disney annak ellenére csökkentené a Karib-tenger kalózai 4 tervezett költségvetését, hogy a két előző epizód egyenként egymilliárd dollár bevételt hozott világszerte. A film írója cáfolja mindezt.

A múlt héten jelent meg a filmes sajtóban az a hír, miszerint a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, vagyis a Karib-tenger kalózai negyedik részének megnyirbálnák a tervezett költségvetését, és sokkal több szárazföldi jelenet kerülne bele, no meg kevesebb vizes. Erre reagált a történet egyik írója, Terry Rossio, hivatalos üzenőfalán. Rossio kifejtette, hogy a büdzsé meg fogja haladni az első részét, alacsonyabb lesz, mint a harmadik epizódé, nagyjából a második film holdudvarában lesz.

Persze még a tervezett költségvetés is sokban függhet bizonyos adótényezőktől, -kedvezményektől, valamint a Disney azt sem döntötte még el, hogy 3D-ben akarja-e forgatni Jack Sparrow legújabb kalandjait. De, ami a legfontosabb, tette hozzá Rossio, egyelőre még nincs fix költségvetése a filmnek, még minden képlékeny és az, hogy a Disney csökkenteni akarja a kiadásokat, eddig az előző részekre is jellemző volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pepe792 #3
    Kicsit lassan érnek az SG-hez a hírek.
    Ez már 2 nappal ezelőtti hír:
  • CaptainRumi #2
    "My guess is the budget on P4 will be higher than P1, in the realm of P2, and lower than P3."

    ezt mondta eredetileg. Tehát csak feltételezi, hogy így lesz. Miért is tudná pont a forgatókönyvíró, hogy mennyiből készül a film?
  • Chocho #1
    "A film írója cáfolja mindezt."

    Aztán meg:

    "Rossio kifejtette, hogy a büdzsé meg fogja haladni az első részét, alacsonyabb lesz, mint a harmadik epizódé."

    Akkor mit cáfol? A 3. részhez képest igenis alacsonyabb lesz a keret.