Szekeres Viktor

Az első kép Jack Sparrow-ról, a Karib-tenger 4-ből

Végre nem csak a rendezőt és az operatőrt láthatjuk a készülő, negyedik Karib-tenger kalózai film forgatásáról, hanem magát Jack Sparrow-t, azaz John Deppet is. Az On Stranger Tides-nak egyelőre még nincs magyar címe.

Miközben Jerry Bruckheimer (vagy az asszisztense) folyamatosan újabb és újabb fényképekkel örvendezteti meg Twitteres követőit, a lesifotósok is megpróbálnak ezt az lekapni a készülő Karib-tenger kalózai folytatásról. A negyedik Karib-filmnek Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides lesz a címe és jövőre, május 20-án kerül a mozikba.

Klikk ide!

A fenti az első kép, mely Johnny Deppről készült, aki ismét Jack Sparrow bőrébe bújt - feltehetően nem utoljára. (Mellette egyébként a Gibbs-et alakító Kevin McNally látható.) Egyelőre azonban Bruckheimerék csak a negyedik részt forgatják le a sorozatból, s minden bizonnyal annak bevételének függvényében döntik el, hogy érdemes-e elkészíteni (akár egyszerre) egy 5. és 6. részt. Valószínűleg érdemes lesz, hiszen míg a Karib-tenger kalózainak első része világszerte 654 millió dollár bevételt hozott, addig a 2-3. epizód már egymilliárd körül teljesített - előbbi nem sokkal fölötte, utóbbi valamivel alatta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #4
    Akár az első 3 filmből is lehetne a kép jah..
  • 1Obi1 #3
    Na de azért amikor megláttam oldalt a kisképet Deppről már megijedtem hogy így fog kinézni a Karib 4-ben.
  • Seth #2
    Jéé,olyan mint eddig ... :)
  • sugarman #1
    Végre valami érdemleges kép. Erősen várós