Szekeres Viktor

Bajban a Karib-tenger kalózai 4

Úgy tűnik egy színész részvétele egy filmben nemcsak a rendező személyétől függ, hanem a producerekétől is, legalábbis erre utal az, hogy Johnny Depp lelkesedése, miszerint a Karib-tenger kalózainak 4. részében is szerepelhet Jack Sparrow-ként, hirtelen alábbhagyott.

Sokként érte a hollywoodi filmes szakmát a hír, miszerint Dick Cook hét év után távozott a The Walt Disney Studios elnöki posztjáról. Persze azonnal pletykák láttak napvilágot az esemény miértjéről, de mind Cook, mind a Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Iger elmondta, hogy a hivatalos közleményeken túl nem kívánnak belemenni az ügybe.

Valószínűleg a távozásnak köze van ahhoz, hogy Iger a Disney filmes részlegét, leginkább az élőszereplős próbálkozásokat hibáztatta azért, hogy 2008. végén és 2009. elején elég gyengén muzsikált a stúdió, olyan filmek okoztak csalódást, mint az Esti mesék, a Boszorkány hegy, a Jonas Brothers 3D koncertfilmje vagy az Egy boltkóros naplója.

Ráadásul az LA Times egyik interjújában Johnny Depp is nyilatkozott Cook távozásáról, s elmondta, hogy máris alábbhagyott lelkesedése a 4. Karib-filmmel kapcsolatban, hiszen Cook közreműködése jelentette az egyik legfőbb okot, amiért résztvett Jerry Bruckheimer kalózos filmsorozatában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nazir #13
    imdb kocka :) . Azért szokott mondani okosakat is. Az esti mesék jó volt szerintem, inkább mint a buzis tűzoltós szarság. A boszihegy az no comment bár nem az én korosztályomnak készült egyik sem.
  • neoG #12
    Mert ő az atyaúristen, egész hálivúd a f@szán csüng, és nem szereti, ha másnak is véleménye van.csak ennyi:)
  • nmktheking #11
    Egyébként meg nem tudom, ki vagy te itt, hogy mindenkinek beszólogatsz. Elmondtam a véleményem, mért fáj ez neked ennyire?
  • nmktheking #10
    Nem kell felnyitni a szemem, de azért kösz. Szerinted egy jó közönségfilm mikor bukik nagyot? Ha jó a film, akkor annak híre megy és elkezdik nézni az emberek. Persze van, hogy egy jó film bukik, egy rossz meg tejel mint a tehén, de azért nem túl gyakori szerintem.
    A másik, nem mondtam hogy gond, hogy szar filmet csinálnak, csak azt, hogy mért csodálkoznak, hogy nincs bevétel, ha szar a film. Másrészt gyorsan híre megy, hogy egy filmet érdemes-e megnézni vagy nem. És én konkréten nem hallgatok más ember véleményére, ezért is néztem meg őket, de rengeteg ember befolyásolható az által, hogy valaki azt mondja: ez egy rakás fos, ne nézd meg.
  • boomsly #9
    Amikor elég gyakorlott rendező és persze feltörni készülő elsőfilmes van egy kontinensnyi országban, akkor a türelem elég korlátozott.
    Egyszerűbb és néha ütősebb gyorsan mindenkit kirúgni.
    Na persze ez a hivatali-hadviselésben azt is jelenti egyben, hogy a kirúgó személye védi magát az esetleges vádaskodásoktól a kudarcok miatt.
  • CaptainRumi #8
    egyértelmű, hogy minden színész szívesen játszik új karaktereket kihívásból és a beskatulyázástól félve, de attól még lehet kedvencük és nem kevés pénzt tennék rá, hogy Deppnek Sparrow az, hiszen szinte teljesen ő alkotta meg a karaktert.

    Egyébként meg ha már egyszer igent mondott rá, biztos nem azért fogja visszamondani mert lemondott a Cook bácsi, maximum majd arra fogja.
  • winnie #7
    " nézők által legjobban kedvelt karakterének alakításáról és a vele járó anyagi stb. előnyökről."

    nem hiszem, hogy deppet nagyon érdekli a pénz vagy egy háromszor eljátszott karakter, ha nincs meg a megfelelő munkakörnyezet. nyilván ő is szívesebben játszik új karaktert.
  • winnie #6
    "Hát ha egyszer értékelhetetlen szar lett mind a 3. Nem nyavalyogni kéne, hogy de gyengén muzsikált, hanem jó filmeket kéne csinálni."

    először is, felnyitnám szemedet, kérlek alássan: mióta bukik meg, ami szar és mióta jár anyagi sikerrel, ha valaki jó filmet csinál? nagyon el vagy tévedve. ez olykor igaz, de sokszor nem.

    másrészt meg nem értem a gondot: te is megnézted mind a három filmet, ergó még téged is le tudtak ültetni ezek a filmek. akkor viszont mivel magyarázod a bukást. okosabbnak tartod a többi potenciális nézőt, hogy ők nem nézték meg ezeket veled ellentátben? (nem mellesleg az esti mesél 200M+ bevétele azért nem rossz.)
  • nmktheking #5
    És azon csodálkoznak, hogy megbukott az Esti mesék, a Boszorkány hegy, meg az Egy boltkóros naplója? Hát ha egyszer értékelhetetlen szar lett mind a 3. Nem nyavalyogni kéne, hogy de gyengén muzsikált, hanem jó filmeket kéne csinálni.
  • CaptainRumi #4
    lerágott csont ez is.

    Nemrég jelentette be Geoffrey Rush is, hogy kész visszatérni Barbossa szerepére...
    Depp nem hiszem, hogy lemondana saját és a nézők által legjobban kedvelt karakterének alakításáról és a vele járó anyagi stb. előnyökről.