Szekeres Viktor

Remek forgatási képek a Karib-tenger kalózai 4-ből

Ezúttal tucatnyi részletes fénykép került fel a netre a Karib-tenger kalózai negyedik részének forgatásáról. Az On Stranger Tides alcímet viselő film az előző epizódokkal szemben egy regény adaptációja lesz.

Újabb képek jelentek meg a neten a Karib-tenger kalózai 4. részének, a Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides forgatásáról, s ezek ezúttal nem a szokásos, elmosódott, vagy a producer által engedélyezett képek, hanem jó felbontású, részletes fotók. A Greg Knudsen Twitterén közzétett felvételeken a stábtagok mellett többek között Geoffrey Rush-t (Barbossa) lehet látni, valamint a sok felszerelést, ami szükséges egy egyszerűnek tűnő jelenet felvételéhez. (A többi képet itt lehet megtalálni.)

Klikk ide!

A népszerű kalózos film sorozat negyedik részének forgatása immáron egy hónapja zajlik Hawaii szigetein, mégpedig 3D-ben. A film amerikai premierje május 20-án esedékes, nálunk azonban még kérdéses a világpremier, hiszen május 19-én jelen állás szerint a UIP Dunafilm mutatja be a Thort és nem biztos, hogy a Karib-tenger kalózait forgalmazó Forum Hungary felveszi az elévetett kesztyűt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)