Szekeres Viktor

Az első lesifotók az amerikai Tetovált lány főhősnőjéről

Végre kiderült, hogy fog kinézni Rooney Mara, aki A tetovált lány című Stieg Larsson-regény amerikai feldolgozásának lesz a főhősnője. A Lisbeth Salandert játszó színésznő első pillantásra svéd kolleganője imidzsét vette át.

A RooneyMara.net jelentette meg az első fényképeket Rooney Maráról, aki a Tetovált lány amerikai verziójának lesz az egyik főszereplője Daniel Craig mellett. A nálunk legutóbb a Rémálom az Elm utcában című tinihorrorban látott Mara David Fincher új filmjében a lázadó hackerlányt, Lisbeth Salandert fogja alakítani.

Klikk ide! Klikk ide!

A Fincher rendezte feldolgozásban a két főszereplő mellett még Stellan Skarsgard, Robin Wright és Max von Sydow jut fontosabb szerephez. A szerző, Stieg Larsson halála után publikált Millennium-trilógia első regényének amerikai mozis verzióját a tervek szerint 2011. december 21-én mutatják be. A svéd verzió az amerikaiaknál nagyszerűnek számító 10 millió dolláros bevételt írt el, a világ többi részén pedig 93 millió dollárral gazdagította a gyártót, a forgalmazót és a mozikat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #4
    A nem kevés szexuális tartalmú részt meg gondolom mind kihagyják, vagy max. sejtetik az amcsi verzióban ...
    Filóztam kit tudnának választani a megbízó szerepére, akiről elhiszem, hogy olyan öreg, gondolom Max von Sydow lesz aki eljátsza, jó választás. Kicsit hasonló volt a svéd verzióban a beszéd stílusa az öregnek, mint amit Sydow játszott ki dokiként a Viharszigetben.
  • Szolnokboy1 #3
    a két kép alapján nem tetszik a külső. noomi jobb volt.
  • god25 #2
    Aporpó; mind a 3 résznek lesz amerikai verziója?
  • god25 #1
    Az igen. Ez a kislány? A tetoválás, meg a piercing digitálisan lesz hozzá adva. :S