Szekeres Viktor

Amerikában a Tetovált lány 2 is nagy siker

Remekül kezdett Amerikában a Tetovált lány folytatása, s minden bizonnyal a novemberben bemutatásra kerülő harmadik rész, a Kártyavár összedől is jól fog teljesíteni. Nálunk egyelőre csak az első film látható.

Amerikában a hétvégén mutatták be a nálunk múlt hét csütörtöktől látható Tetovált lány folytatását, a Lány, aki a tűzzel játszik (Flickan som lekte med elden / The Girl Who Played with Fire) című svéd krimit. Az 1997-es Tic Tac-ot is rendező Daniel Alfredson által készített folytatásfilm mindössze 110 moziban került bemutatásra az USA-ban és 965 ezer dollár bevételt hozott, ami a hétvégi toplista 11. helyére volt elegendő. (Világszerte eddig 51,2 millió dollárnál tart a számláló.)


A remek nyitány nem meglepő, hiszen az első rész, a Tetovált lány is nagy siker az óceán túlpartján, igaz az ott elért 9-10 milliós bevétel sehol sincs a világszerte termelt 92 millió dollárhoz képest. Azonban Stieg Larsson regényének adaptációja így is már 25. helyen áll az Amerikában bemutatott idegen nyelvű filmek bevételi ranglistáján

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    Nemreg lattam az elso reszt, nem volt rossz!
  • smaszi #2
    A francba, még az egyet sem láttam...
    Letöltés indul...
  • Zoli007 #1
    Az egyes nem volt rossz, csak kissé vontatott.