Szekeres Viktor

Brad Pitt nem lesz benne a Sherlock Holmes-filmben

Ki hitte volna, hogy az MTI sikeresen felül egy álhírnek? A kérdés persze gonoszkodó, hiszen a hazai távirati iroda nem először bakizik, s az efféle hírek arra jók, hogy az ember megnézze, mely sajtóorgánumok veszik át gyanútlanul, minden ellenőrzés nélkül, csak azért, mert "az MTI azt jelentette".

A pletykákat a London Mirror című bulvárlap robbantotta ki, mely megírta, hogy miután Guy Ritchie és a Sherlock Holmes-ot forgalmazó stúdió fejesei megnézték a filmet, azt realizálták, hogy hiányzik belőle egy karakteres gonosz, mégpedig Holmes nemezise, Moriarty professzor. Éppen ezért meg is szerezték maguknak az épp ráérő Brad Pitt-et (aki egyébként új filmje pénteki premierjét reklámozza mindenfelé), akivel gyorsan leforgatnak pár kiegészítő jelenetet a filmhez.

A Warner Bros. stúdió sajtósa azonban azt nyilatkozta a US Weekly-nek, hogy szó sincs arról, hogy Pitt beszállna a Sherlock Holmes-ba, arról meg pláne nincs, hogy ne lennének elégedettek a végeredménnyel, s a film, ahogy azt tervezték a bemutató halasztása után, karácsony napján fog mozikba kerülni Amerikában. Azt viszont a Warner is elismerte, hogy pár plusz jelenetet, kiegészítő képet még felvesznek Londonban, azonban ez mindennapos filmes szokás.

Persze a fenti nyilatkozatra azt is lehet mondani, hogy titkolózik a Warner, a haraszt nem zörög, ha nem fújja a szél, s a stúdió csak azért cáfol, mindenesetre télen kiderül az igazság, azt pedig még érdekesebb lesz látni, hogy mely sajtóorgánumok írják meg, hogy az általuk közölt hír hivatalosan nem fedi a valóságot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)