Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz a Riddick rendezőjének új filmje

David Twohy a Pitch Black és a Riddick rendezője legközelebb krimit fog rendezni, mégpedig a hírek szerint vissza fogja hozni a vászonra Dr. Alex Cross karakterét, akit eddig kétszer Morgan Freeman alakított.

Idris Elba fogja alakítani Dr. Alex Cross-t, a Cross című filmben, mely James Patterson regénye alapján fog készülni és az a David Twohy rendezi, aki a Pitch Black-kel lett igazán ismert, de ő rendezte a Riddick-et is, valamint az év elején bemutatott Pokoli édenkertet is. A Drót, az Office és a Luther című sorozatokból is ismert Elba Dr. Alex Cross szerepét Morgan Freeman-től veszi át, ő 1997-ben a Gyűjtőben, míg 2001-ben A pók hálójában című krimikben nyomozott. (A műfajában mindkét film sikeres volt, 60 és 74 millió dollárt termeltek Amerikában.)


A Cross forgatókönyvét Kerry Williamson írta, s jelenleg a rendező éppen annak átírásán dolgozik. A regény története szerint Alex Cross egy nőket sorozatban megerőszakoló bűnöző nyomában van, akiről azt feltételezi, hogy pár éve terhes feleségét is meggyilkolta. A forgatás jelen állás 2011. tavaszán kezdődik

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lexandro2000 #1
    Azert a Riddickert meg jarna neki egy peklapatos tarkonveres. Igy elrontani egy igeretesnek indulo sztorit...