Szekeres Viktor

Az írók már tudják, miről szólna a Fűrész 8

Úgy tűnik, hogy a Fűrész íróinak egy hihetetlen sztori jutott eszébe, mely a Fűrész esetleges nyolcadik részének alapjait képezné. A kérdés, hogy a készítők betartják-e ígéretüket, s befejezik-e a sorozatot a 7. epizóddal?

A Péntek 13, "Az utolsó fejezet" alcímet viselő negyedik része óta tudja mindenki, hogy egy horrorsorozatot sosem lehet egyszerűen "csak úgy" befejezni, hiszen bármelyik pillanatban támadhat valakinek egy zseniális, megvalósítás után kiáltó ötlete. A Fűrész-sorozat esetében is ez lehet a helyzet, hiszen Betsy Russell, aki a Fűrész-filmek gonosztevőjének, Jigsaw-nak a feleségét alakítja, elmondta a Pop Wrap-nek, hogy mielőtt úgy gondolták volna, hogy a hetedik résszel véget ér a Fűrész, az írók előálltak egy hihetetlen ötlettel az esetleges nyolcadik epizódra.

Russell hozzátette, hogy a történet csodálatos, s szívesen látná a vásznon. S annak ellenére, hogy a csúcson akarják abbahagyni a Fűrész-sorozatot, úgy, hogy utána a tükörbe tudjanak nézni, a szíve mélyén hiszi, hogy valamikor, valahogy, meg fog valósulni a Fűrész 8. A sztorit egyelőre tehát csak az ötletgazdák tudják, de mint azt már említettük korábban, ha jól fog teljesíteni a mozikban a hetedik, 3D-s Fűrész, akkor szinte biztosra vehető, hogy elkészül a nyolcadik epizód.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #19
    jó, de hol érdekli a többi embert az, hogy neked mennyi elég egy filmből? ez valójában magánügy, nem akar senki a privt szférádba mászni.
  • Csakezmaradt #18
    Ez az a fajta film, amiből még az 1 is bőven elég.
  • Kommunista #17
    Szerintem nem egy nagy Horror film a Fűrész. Én pl a Hannibal filmű címet tartom jó horror filmnek.
  • Fresh Duke #15
    Szerintem az első is szar volt.
  • Reg5 #14
    Másképp hogyan tudna véleményt mondani róluk?
  • Mat666 #13
    "A fűrészt a 3. résznél le kellett volna zárni! Az utolsó pár rész annyira erőltetett baromság,hiába van csavar..Egyszerűen agyonerőltetés az egész. Felesleges,de amíg van hülye aki kíváncsi erre a szarra moziban addig nyomják..."


    Szóval úgy nézted meg 4-5-6. részt hogy felesleges szarnak tartottad hát ez saját igénytelenségedet tükrözi.
  • NiGhTM4R3 #12
    Szerintem egyértelmű, hogy ha pénz van benne nem fogják abbahagyni - márpedig ebben van még potenciál.
    Nálam csak az első rész ütött igazán, akkor tényleg alkottak valami egyedit. Utána még 2 részt megnéztem s elment a kedvem az egésztől, átestek a ló túloldalára.
  • Skynet #11
    Semmilyen formában nem vagyok már kíváncsi rá, agyonerőltetett szar lett az egész.
  • Loverman #10
    én egy részt sem láttam, és látod nem is idegelem magam. az amúgyis egészségtelen
  • Pesta76 #9
    Nem hiszem hogy le kellene hülyézni azt a pár millió embert aki szereti és nézi a sorozatot. Szerintem nagyon jó a storyja és kár lett volna a 3. rész után abbahagyni a történetet. Kíváncsian várom mi fog történni a 7. részben. peace