Szekeres Viktor

3D-s mozgó plakát érkezett a Fűrész 7-hez

Elkezdte a Fűrész-sorozat 7. részének reklámozását a Lionsgate. Épp ideje volt elindítani a marketinghadjáratot, hiszen egy esetleges nyolcadik rész csakis egy jó jegyeladásokat produkáló hetedik segítségével születhet meg.

Bár az előzetest még mindig dugdossák a Lionsgate illetékesei (talán a Comic Con-ra tartogatják, vagy a The Expendables premierje elé?), végre láthatunk plakátot, mely a Fűrész hetedik részét hivatott reklámozni. Azt a hetedik részt, mely pár napja kapta meg új, hivatalos címét, a Saw 3D The Traps Come Alive-ot.

A szemes 3D-s plakát mellé egyébként érkezett egy, a San Diegói Comic Con-ra készített poszter is, amely ugyancsak a szemre koncentrál, s amely itt nézhető meg. A film hazai premierjével kapcsolatban pedig, anélkül, hogy elkiabálnánk bármit is, továbbra is csak annyit tudunk mondani, hogy a Budapest Film jelen állás szerint az amerikai bemutató előtt egy nappal kezdi el vetíteni. Az október 21-i hazai startot úgy néz ki, hogy már csak a pszichológusokból, szociálpolitikusokból és antropológusokból álló Korhatár Bizottság akadályozhatja meg.

A mozgó plakátot itt lehet megtekinteni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)