Az írók már tudják, miről szólna a Fűrész 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó, de hol érdekli a többi embert az, hogy neked mennyi elég egy filmbõl? ez valójában magánügy, nem akar senki a privt szférádba mászni.
Szerintem nem egy nagy Horror film a Fûrész. Én pl a Hannibal filmû címet tartom jó horror filmnek.
Másképp hogyan tudna véleményt mondani róluk?
"A fûrészt a 3. résznél le kellett volna zárni! Az utolsó pár rész annyira erõltetett baromság,hiába van csavar..Egyszerûen agyonerõltetés az egész. Felesleges,de amíg van hülye aki kíváncsi erre a szarra moziban addig nyomják..."
Szóval úgy nézted meg 4-5-6. részt hogy felesleges szarnak tartottad hát ez saját igénytelenségedet tükrözi.
Szóval úgy nézted meg 4-5-6. részt hogy felesleges szarnak tartottad hát ez saját igénytelenségedet tükrözi.
Szerintem egyértelmû, hogy ha pénz van benne nem fogják abbahagyni - márpedig ebben van még potenciál.
Nálam csak az elsõ rész ütött igazán, akkor tényleg alkottak valami egyedit. Utána még 2 részt megnéztem s elment a kedvem az egésztõl, átestek a ló túloldalára.
Nálam csak az elsõ rész ütött igazán, akkor tényleg alkottak valami egyedit. Utána még 2 részt megnéztem s elment a kedvem az egésztõl, átestek a ló túloldalára.
én egy részt sem láttam, és látod nem is idegelem magam. az amúgyis egészségtelen
Nem hiszem hogy le kellene hülyézni azt a pár millió embert aki szereti és nézi a sorozatot. Szerintem nagyon jó a storyja és kár lett volna a 3. rész után abbahagyni a történetet. Kíváncsian várom mi fog történni a 7. részben. peace
"Felesleges,de amíg van hülye aki kíváncsi erre a szarra""
akkor most kvázi lehülyézted magad? vagy te nem vagy hülye, mert letöltve vagy kíváncsi?
akkor most kvázi lehülyézted magad? vagy te nem vagy hülye, mert letöltve vagy kíváncsi?
Jigsaw átvágott nyakmirigydnsmintájából leklónozzák Jigsaw-t,így akarják majd kihallgatni,kikkel állt kapcsolatban ki lehet még gyilkos,de a terv rosszul sül el Klónjigsaw meglép és minden kezdõdik elõlrõl,a Saw9-ben szépen sorbaszopatja majd azokat akik a klónozásban résztvettek,a 10-ben majd azokat akik a klónozásról tudtak de hallgattak, a 11-ben pedig azokat a rendõröket akik nem tudtak a klónozásról de valami rettenetes hülye indokkal mégis valamelyik klónkészítõvel kapcsolatban álltak. A 12. részben nagynehezen elfogják jigsaw-t és lelövik rögtön a film elején de a gyilkosságok mégis folytatódnak,mert az addig halottnak hitt exfelesége immár kisnyugdíjasként gyilkolássza a tanult módszerrel a nyudíját sarcolókat. A 13-ban egy nyugdíjkézbesítõ postás lesz szivatva, mert 1 havi nyugdíjat nem vitt ki,a postás túléli, jigsaw exnyugdíjas felesége meghal. A gyilkosságok folytatódnak,mert kiderül hogy Amanda bár le lett lõve,mégsem halt meg mert kioperálta magából a közelben lévõ sebészeti cucokkal a skulót,majd hullának tetette magát,és ezalatt begyógyultak sebei...Folytatja Jigsaw tanítását még 3 részen át amikor is kiderül hogy az elsõ részben látott feka exrendõr is életben van és mérhetetlen bosszúból átveszi a Jigsaw tanonc amanda helyét. És ezt így végig végig végig lehet folytatni akár 122877896 részen át,azon se lepõdnék meg ha a szétlapított nyomozóról kiderülne hogy csak színlelte a szétlapulást...😄
...Szánalmas!
A fûrészt a 3. résznél le kellett volna zárni! Az utolsó pár rész annyira erõltetett baromság,hiába van csavar..Egyszerûen agyonerõltetés az egész. Felesleges,de amíg van hülye aki kíváncsi erre a szarra moziban addig nyomják...
...Szánalmas!
A fûrészt a 3. résznél le kellett volna zárni! Az utolsó pár rész annyira erõltetett baromság,hiába van csavar..Egyszerûen agyonerõltetés az egész. Felesleges,de amíg van hülye aki kíváncsi erre a szarra moziban addig nyomják...
Az utóbbi 3 rész is "zseniális" volt...
rebootolják! az úgyis olyan trendi manapság
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Fûrész 18 <#idiota>#idiota>
azért ne feledd, hogy hiába 10 millió a költségvetés, ha elmegy még 30-40 millió dollár marketingre is.
Eddig is sikeres volt az alacsony költségvetés és a hatalmas rajongótábor miatt, szerintem eztán sem lesz másképp, úgyhogy szerintem jöhet.