Szekeres Viktor

Képek a Fűrész 7 színfalai mögül

Bár egyelőre még nem jelenhetnek meg képek a Fűrész 3D-s hetedik részéből, a film rendezője felrakott pár, a színfalak mögött készített felvételt blogjára, miközben megjegyezte, hogy a film nagyot fog ütni.

Miközben a Paranormal Activity 2 előzetese már megérkezett a mozikba, az Amerikában ugyanakkor bemutatkozó Fűrész 7 3D trailerjéről egyelőre semmi hír, így a Lionsgate filmje már a rajtnál jelentős hátrányba kerül a Paramount produkciójával szemben - főleg, hogy utóbbit az Alkonyat 3 előtt mutatták be. Szerencsére azért a rendező, Kevin Greutert frissítette blogját pár felvétellel.

Klikk ide!

Ezek egyelőre még csak színfalak mögötti képek, de a rajongóknak ideig-óriág talán megteszik. Az pedig bizakodásra ad okot, hogy Greutert a filmről szólva leírja, hogy a hetedik részben minden benne lesz, ami a Fűrész-filmek esszenciáját adja, s azt egy légkalapácshoz hasonlítja. Természetesen több lesz benne a csapda, az őrült megoldás és a halálnem is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • polarka #8
    mintha általános jelleggel nem lenne igazam...
    nem véletlenül csinálnak mindenből 100. részt és egyiket szarabbra, mint a többit, aztán amikor meg már veszteséget is termel a film abbahagyják a folytatásokat
    sztem te is tudod...
  • winnie #7
    látod, ez a baj, neked csak a pénz körül forog minden gondolatod. mint látod, a közönség rendesen érdeklődik a filmek után, szóval ha akarom, azt mondom, hogy az ő igényeiket akarják minden áron kielégíteni.
  • polarka #6
    inkább azt gondolták, h ebből még mindig tudnak pénzt kisajtolni
  • Lipi1980 #5
    Én a VI. részben kellemesen csalódtam, pedig már szívem szerint a III. résszel lezártam volna az egészet! Nekem már ott kerek volt az egész. De Hálivúdban úgy gondolták, hogy annyira volt kerek, mint a sajt, amiben sok lyuk volt, és ezeket a lyukakat a 4-5-6 résszel tömtek be. A 7. rész pedig a sajt csomagolása lesz!!!
  • Stonee #4
    hány rész lesz még az első évadban ? :D
  • AZTA #3
    ütni fog? kizárt dolog
  • Pesta76 #2
    Kíváncsi leszek mit tudnak kihozni a 7. részből.
  • NaNeMár #1
    A Paranormal Activity 2 gondolom ugyanolyan gyenge lesz mint az 1...