Szekeres Viktor

Megváltozott a Fűrész 7 címe

Jigsaw túlélői nem csak egy szimpla című hetedik részben fognak összejönni, hiszen a Fűrész 7 új címe szerint a csapdák életre fognak kelni. Mi pedig abban bízunk, hogy ettől még láthatjuk itthon moziban a filmet.

A ShockTillYouDrop információi szerint a Lionsgate úgy döntött, hogy nem a snassz Saw 7 (Fűrész 7) vagy Saw 7 3D (Fűrész 7 3D), esetleg a Saw 3D (Fűrész 3D) címen hozza ki az új Fűrész-epizódot, hanem Saw 3D The Traps Come Alive-ként kerül bemutatásra a film, ami magyarul annyit tesz "Fűrész 3D: A csapdák életre kelnek". Most, hogy már van címe is a filmnek, semmi akadálya, hogy végre bemutatásra kerüljön az előzetes, melyben vélhetően ismét felcsendül a jól ismert Fűrészes muzsika.

A Fűrész hetedik részének főszereplője természetesen Jigsaw, azaz Tobin Bell lesz, de régi ismerősök is fel fognak tűnni Cary Elwes, Betsy Russell és Costas Mandylor személyében. Mellettük újoncként Sean Patrick Flannery-t láthatjuk. A 3D-ben forgatott hetedik részt az előző, nagyot bukó epizódot is készítő Kevin Greutert rendezte, a forgatókönyvet pedig Marcus Dunstan és Patrick Melton írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asde3 #8
    Természetes hogy lesz dvd-n is, sima D-be. :) De 3D-be is jó lesz tuti.
  • winnie #7
    "Úgyis lesz 2D-s verzióban, úgyhogy nem szerintem nem probléma."

    nem lesz.
  • winnie #6
    hát ne nézd, istenem.
  • Mentoloshurkaka #5
    Egyáltalán mi a francnak 7 fűrész? 3 részben simán lehetett volna alkotni egy kerek történetet, ehelyett csak a vég nélküli vontatás megy. Amennyire tetszett és felcsigázott az első rész, olyannyira érdektelen vagyok már a többivel szemben.
  • Flint Sullivan #4
    Úgyis lesz 2D-s verzióban, úgyhogy nem szerintem nem probléma.
  • Ferrer #3
    Francnak kell már mindent 3D-ben csinálni..
  • gigian #2
    Ez nagyon jó, Körfűrész! majd beszartam .... :D
  • Prof William #1
    Szerintem kéne egy film ami a fűrészről meg a Kör -ről szól és akkor lehetne a címe: Körfűrész!