Szekeres Viktor

Beijedtek a Fűrész 3D készítői

Egy héttel elhalasztották a Fűrész hetedik részének premierjét, a gyártó stúdió ugyanis nem akarja a Paranormal Activity 2 ellen indítani filmjét. Eközben a Comic Conon a közönség már láthatta a Fűrész 7 első nyolc percét.

Úgy tűnik, hogy eddig tartott az állóháború a Fűrész- és a Paranormal Activity-sorozat gyártó között, hiszen a ShockTilYouDrop értesülései szerint a Fűrész hetedik részének premierjét október 22-ről október 29-re tolták el. Így pedig sajnos nem derülhet ki, hogy mire lett volna képes egymás ellen a két nagyágyúnak tartott horrorsorozat legfrissebb epizódja. A csúszás minden bizonnyal azt is jelenti, hogy a hetedik Fűrész-mozi itthon sem október 21-én, hanem leghamarabb október 28-án kerülhet bemutatásra.

A Lionsgate ezzel hat éves hagyományt adott fel, hiszen Jigsaw eddig mindig Halloween előtt egy héttel sokkolta a nézőket új csapdáival, viszont a stúdió úgy vélte, hogy az Amerikában 107 millió dollár bevételt hozó első résszel rendelkező Paranormal Activity folytatása túl sok nézőt szippanthat el. Ez egyrészről nem csoda, hiszen eddig egyik Fűrész sem lépte át a 100 milliós álomhatárt a tengerentúlon, azonban sokak szerint a Paramount ijesztgetős horrorja csak egypoénos volt, s a nézőket nem fogja érdekelni a folytatás.

Egyébként a Lionsgate lépésének pikantériája, hogy a 3D-s Fűrész így Wes Craven új sorozatgyilkosos thrillerjével, a My Soul to Take-kel fog farkasszemet nézni, mely ugyancsak hasonló célközönségre utazik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mat666 #7
    Kivételesen egyet értek winnivel te nyomi még nem is láttad a 7.részt de máris le szólod először is nem kötelező nézni másodszor csak azért mert te szarnak találod
    nem fog megszűnni tudod a dolgok nem így függnek össze.
    De van egy javaslatom ha már ezt annyira szarnak találod akkor nézd Paranormal Activity My Soul to Take .
  • winnie #6
    szívem. ha még nem esett volna le: azért kell hetedik rész, mert 1. a készítők látnak benne pénzt, 2. vannak rengetegen, akiket érdekel a sorozat.

    megjegyzem: selejtes néző lehet, aki selejtes filmeket néz, ráadásul annak öt részét. miért nem nézel valami jót? heti több tucat filmet láthatsz. mi ez az ellenállhatatlan vonzalom?
  • Atkamon #5
    Nme kötelező nézni:)

    A 4-5-6 már nekem sem nagyon tetszik, egynek elmennek. Az első 3 nagyon jó szerintem.
  • kadarcs #4
    Én nem értek valamit.

    Miért kell 7.rész
    Ennél selejtesebb fílmet még nem láttam. Nehezen meg néztem a 2. részét de az 5. részét már nem tudtam mert elaludtam. Semmi sincs benne. Mit szeretnek az emberek benne. Ez horror ??????????????? talán egy 6 éves kislánynak.
    Menjen már tönkre, szünjön már meg, ez szar ez semmi. IGAZI FÍLMET SZERETNÉNK!

    Köszönöm megértésüket.
  • tmk #3
    Igy már igen...

    SAW II USA 28 October 2005 imdb

    SAW III USA 27 October 2006 imdb
  • Ender Wiggin #2
    A hagyomány Halloween -1 hét. Tehát feladták...teccik érteni?
  • tmk #1
    Igy is Halloweenkor fogja sokkolni, hiszen Halloween Október 31-én van. Nem értem a hagyomány feladás részét a cikknek...