Szekeres Viktor

Világpremier lesz itthon a Machete és a Fűrész 7

Jelen állás szerint Amerikával egy időben láthatjuk Machetét és az új Fűrész-mozit is. Kérdés, hogy a Korhatár Bizottság is így gondolja-e, s nem fogja-e valamelyik film bemutatóját megakadályozni.

Úgy tűnik, hogy a Budapest Film ismét csak megpróbálkozik pár, a rajongók által igencsak várt film korai premierjével, hiszen a forgalmazó előzetes tervei alapján mind a Machete, mind a Fűrész hetedik része, a Fűrész 3D az amerikai premierrel egy időben kerülhet itthon moziba. Ez azt jelenti, hogy Robert Rodriguez filmje szeptember másodikától, míg a Fűrész 3D október 21-től arathat sikert itthon - vagy bukhat meg.


Hogy melyik a valószínűbb, azt mindenki eldönti, azonban mint tudjuk az előzetes tervek az utolsó pillanatig változhatnak. A Budapest Film tavaly a Fűrész 6-ot is a világpremier környékén tervezte bemutatni, azonban a Korhatár Bizottság miután megtekintette a filmet, úgy döntött, hogy az nem való a magyar nézőknek, és az V-ös kategóriába sorolta, közvetve megakadályozva ezzel a forgalmazását. (Akkor még ugyanis egy V-ös filmért többszörös adóterhet kellett fizetni a bemutató után.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darXideR #6
    Hogy tud egy jó filmet tönkretenni a folytatása?
  • Silenzio #5
    Nyomorult magyar forgalmazók. Mondjuk utálom a Fűrész filmeket, csak az egy volt korrekt, de azt meg visszamenőleg tette tönkre a sok folytatás.
  • darXideR #4
    A negyedikkel már szerintem volt valami kavarás, de az első hármat valóban gond nélkül játszották itthon is. Sőt a második elég korán, már decemberben ment a mozikban.
  • winnie #3
    "Na ne vicceljünk, számoljuk már meg hány fürész film volt itthon a mozikban genyózás nélkül?"

    négy.
  • BoneHeart #2
    Fűrész 7 világpremier itthon?
    Na ne vicceljünk, számoljuk már meg hány fürész film volt itthon a mozikban genyózás nélkül?
  • bladesoft #1
    Lohan a filmben???? Minusz 1 pont XD