Szekeres Viktor

Újabb ütős mozgó plakátot lapott a Fűrész 7

Megérkezett a térhatású Fűrész 7 újabb plakátja, mely ismét animált és 3D-s. A horrorsorozat ígéretek szerinti utolsó epizódja az amerikai csúszás miatt nálunk is egy héttel később kerül bemutatásra.

A Lionsgate tovább folytatja a Fűrész 3D-ben forgatott hetedik részének marketingkampányát, s az első plakátok és képek, valamint az alig egy perces előzetes mellé egy újabb, 3D-s plakátot adtak ki, melyet itt lehet megtekinteni mozgásban. A képen az a Tobin Bell látható, aki Jigsaw szerepében minden bizonnyal örökre beírta magát a horrorgonoszok történelemkönyvébe.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a film október 22-re tervezett premierjét a napokban 29-re tolta el a gyártó stúdió, meghátrálva ezzel az Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2) által támasztott verseny elől. Ezzel párhuzamosan a horror hazai forgalmazója, a Budapest Film is bejelentette, hogy október 28-án rukkol elő a filmmel - hacsak nem gondolja másképp a Korhatár Bizottság.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NiGhTM4R3 #3
    Lehet, hogy nem a többséghez tartozok a véleményemmel de engem qrvára nem fogott meg ez az 'ütős' poszter (az előző sem)
  • Athor #2
    :)
    Már a címet sem olvassák el lektorok? Vagy legalább 1 lektor? Vagy esetleg a szerző, ellenőrzésképp?...
  • tommygear #1
    lapott??
    viktor viktor...