Szekeres Viktor

5 perces Thor-előzetes szivárgott ki a netre

A Comic Conon a Thor-mozifilm paneljére bejutó rajongókat a tenyerén hordozta a képregény-feldolgozást gyártó Paramount, hiszen a világon először ők láthatták az alkotás első előzetesét.

Bár a jogtulajdonosok tűzzel-vassal irtják a YouTube-ról a Thor első előzetesét, a rengeteg videómegosztóval nem nagyon tudnak mit kezdeni, s ahogy kikerültek a netre az első képsorok, eljutottak a legtávolabbi zugokba is. A Paramount Pictures a San Diegóban rendezett Comic Conon mutatta be a kiválasztott rajongóknak a film 5 perces, gigantikus előzetesét, mely láttán már jobban el tudjuk képzelni a filmet, mint pár képet böngészgetve.


A Kenneth Brannagh által rendezett szuperhős képregény-feldolgozásban Chris Hemsworth lesz Thor (ő az, aki feltűnik majd a 2012-es Bosszú angyalai filmben is), mellette pedig Anthony Hopkins, Natalie Portman és Rene Russo is fel fog bukkanni - no meg Nick Fury szerepében Samuel L. Jackson. Itthon jelen állás szerint nem számíthatunk világpremierre, hiszen míg Amerikában május 6-tól lesz látható a Thor, idehaza a UIP Dunafilm május 19-re hozza el a filmet - éppen akkor, amikor az Intercom a Karib-tenger kalózainak 4. részét kívánja vízre bocsátani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #23
    végre valaki, aki nem a különböző jelmezekbe öltözött képregényrajongókat nyomizza le, hanem kijelenti, hogy ők felette állnak a halandóknak.

    "Szerintem meg fogjuk kapni a szokásos MARVEL minőséget amit a Vasember 1-2. hozott eddig."

    sok másik filmje is volt a marvelnek. nem hiszem, hogy lehet szokásos minőséget emlegetni. főleg, hogy ők nem minőségellenőrt, hanem csak képregénykaraktert biztosítottak a filmeseknek.
  • öregharcsa #22
    hűha... ez jónak tűnik...kíváncsi leszek mit hoznak ki Thor karakteréből...és a képregényekben is nagyon bírtam...
  • Ray78 #21
    Nos ez nem a megszokott előzetes mert NEM mozikba készült. A film 1 év múlva kerül mozikba ! Ez csupán a rajongóknak készült és nem a tudatlan ,tipikus gondolkodású nyomiknak amiből itthon ahogy látom egyre több van.
    Szerintem meg fogjuk kapni a szokásos MARVEL minőséget amit a Vasember 1-2. hozott eddig.
  • fozerl #20
    Mindegy, hogy ki ismeri Thort vagy nem, ez a trailer szar, olcsó költségvetésű szemét. Olyan lesz ez is mint a Hulk.
  • Yutani #19
    A trailer alapján van már elképzelésünk a fimlről. Számomra eddig nevetségesnek tűnt az egész koncepció, de a trailert megnézve megváltozott a véleményem: ez még lehet jó is!

    A HULK első részével meg nem tudom, mi a bajuk az embereknek, szerintem jó volt. Jobb, mint a 2. rész.
  • bippo #18
    Nekem is bejött a trailer, akár jó film is lehet belőle.
    Az első képek alapján gagyinak tűnt a főszereplő, de így mozgóképen már nem volt rossz, engem meggyőzött a faszi.
  • Szolnokboy1 #17
    egyetértek veled. nagyon ritka alkalmak egyike.
  • sandor8206 #16
    sztem meg azért lesz siker, mert egyáltalán nem comic-filmnek nézz ki, hanem inkább fantasynak tehát aki szereti a kis mesés fantasykat (pl:avatar, SW) de ódzkodik a comic-filmektől (rengeteg van, egyszerűen nem bírja az állatos mebreket, meg alsógatyákat), legjobb példa rá a vasember, sok ismerősöm nem is tudta, hogy comic-film mert egy sima akció-"sci-fi" is lehetet volna mint egy robocop vagy terminátor csak a csilivilibb fajtából :-)
  • winnie #15
    nem tudom, hogy milyen lesz a film, de én bízok a rendezőben. oké, az első hulknak is jó rendezője volt. egy biztos, ez a trailer abszolút bejön, még ha ez engem minősít is.
  • Szolnokboy1 #14
    mellesleg nekem nagyon tetszik az előzetes, bízom Branagh-ban és a Marvelben. A főszereplő első körben jónak tűnik, majd kiderül, hogy a sztorit hogyan tudják adaptálni. A forgatókönyvön áll vagy bukik itt a dolog, a többi szvsz rendben lesz.