Szekeres Viktor

Újabb Megtorló-mozifilmek készülhetnek

A Lionsgate-től visszakerültek a Megtorló jogai a Marvel Studios-hoz, akik új filmet készíthetnek Frank Castle-től, melyben ugyan Pókemberes gonoszok nem szerepelhetnek, de például összeereszthetik Hulkkal.

A San Diegói Comic Con Marveles közönségtalálkozójának egyik legnagyobb híre az volt, hogy Megtorló, vagyis The Punisher karaktere visszakerült a Marvel Studios-hoz. Ez pedig azt jelenti, hogy a képregénykiadó filmes részlege idővel újabb Megtorló-filmmel jelentkezhet, ami feltehetően egy újabb reboot lesz.


1989-ben a New World adaptálta először mozgókép-formátumra a népszerű képregényhőst, akkor Dolph Lundgren főszereplésével, de A Büntető Amerikában csak a kölcsönzők közönségét vette célba. 2004-ben, a képregényőrület közepette Thomas Jane ölthette magára a koponyás "jelmezt", de hiába alakította John Travolta a rosszfiút, A megtorló csak 33 millió dollár bevételt produkált az Államokban. A 2008-as újjáélesztés talán a legjobban sikerült Frank Castle-filmet hozta, azonban A Megtorló - Háborús övezet csak 8 millió dollárra volt jó, illetve rossz. A következő reboot előtt csak az vehető biztosra, hogy a legutóbbi Megtorlót alakító Ray Stevenson nem fog visszatérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vergil 20 #2
    Óóó bassza meg akkor semmi értelme Punisher filmnek.Bár eddig erőszakosan sem sikerült a(z istenkirály) képregényhez méltó filmet csinálni.Thomas Jane -különösen a hangja miatt- még jó Megtorló is lenne, csak az egész film volt hulladék. Az az erőszak ami a képregényben tökéletesen működik, a War Zone-ban meg nevetséges volt.
    3 szar film után rájöhetnének már hogy nem tudnak jó filmet csinálni belőle.
  • Szolnokboy1 #1
    Csakhogy a Marvel azt mondta, hogy ezentúl csak PG-13-as besorolású filmeket készít, így veszett fejsze nyele.