Szekeres Viktor

Megvan az új Hulk?

Sajtóértesülések szerint az a Mark Ruffalo lehet az új Hulk, akit legutóbb a Párterápiában és a Viharszigetben láthattunk, no meg persze a The Brothers Bloom - Szélhámos fivérek című remek rablós moziban.

Minden jel arra utal, hogy a Marvel Studios a jövő hétvégi Comic Conon fogja bemutatni az új Hulkot, de vannak jólértesült újságírók, akik máris tudni válik, hogy kire esett a Bosszú angyalai-mozifilm készítőinek választása. A Deadline információi szerint a stúdió már a tárgyalások végső szakaszában jár Mark Ruffalóval, aki így Eric Bana és Edward Norton után a harmadik Hulk lehet a 2012. május 4-én bemutatásra kerülő The Avengers-ben.


Mint az ismeretes, a héten mind Kevin Feige a Marvel részéről, mind Edward Norton megerősítette, hogy színész váltás lett. Feige kissé szurkálós megjegyzése nyomán azonban kisebb fajta nyilatkozatháború robbant ki a felek között, ugyanis a képregényes cég képviselője azt sugallta, hogy a váltás oka Norton, aki később cáfolta mindezt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #8
    OFF

    Nem tudtok helyet, ahonnét szinkronosan le lehetne tölteni a régi Hulk-filmeket (Hulk a bíróságon, Hulk visszatér)? Olyan fura, hogy kijött dvd-n, de a neten nem találom őket.
  • Ender Wiggin #7
    Ez olyan Hulk lesz, aki, ha marhára bedühödik, kimegy a rétre pitypangot szedni.
  • ffxi #6
    Nekem kétes ez a színész. Vannak szép napjai, de vannak hullámvölgyei is. De Hulk-nak még álmomba sem gondoltam volna :D
  • NiGhTM4R3 #5
    bippo; nálam is 'le van lassulva' a srác :D

    Szerintem is Eric volt eddig a legjobb Hulk, mert Norton nagyszerű színész de ez a karakter egyáltalán nem neki való.

    Cikkben: 'tudni válik' -> 'tudni vélik'
  • Wittgen #4
    Legalább annál jobban oda kell tennie majd magát, amikor dühöngeni kezd :)
  • smaszi #3
    Legalább nem valamelyik (számomra) ellenszenves színész kapta...
  • Vergil 20 #2
    Jó arc ez a srác, de bárminek el tudnám képzelni, csak Hulknak nem.De hát hálivúd, szerint Ralph Fiennes jó választás Hádésznak, szóval nincs mit tenni.Amúgy Eric Bana kurva jó Hulk volt.
  • bippo #1
    Pont az a Mark Ruffalo, aki ha pörög is, olyan, mintha álmos lenne?
    (amúgy bírom)