Szekeres Viktor

Újraírják a Hollót

Nemsokára elkezdik forgatni Alex Proyas 1994-es Holló című filmjének újragondolását, de előtt még felkérték a népszerű énekes-zenész Nick Cave-et, hogy írja kicsit át az eredetileg leadott forgatókönyvet.

A TheWrap információi szerint Ed Pressman producer azt nyilatkozta, hogy az ausztrál zenészt, Nick Cave-et kérték fel, hogy újraírja Stephen Norrington forgatókönyvét, mely alapján az új Holló-mozifilmet elkészítenék. A reboot természetesen az eredeti James O'Barr képregényt venné a történet alapjául, s az eredeti szkript szerint két helyszínen játszódna: délnyugaton, Mexikó és Arizona állam határán, valamint egy Detroithoz vagy Pittsburgh-höz hasonló nagyvárosban.


Nick Cave előtt nem ismeretlen a forgatókönyvírás világra, hiszen annak idején, még 1988-ban debütált, ő írta John Hillcoat börtöndrámáját, a Ghosts... of the Civil Deadet. Nemrég pedig ugyancsak egy Hillcoat-rendezésnek, Az ajánlatnak történetét készítette. el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scagnetti #3
    Ennek a filmnek az újrakezdését én sem tartom jó ötletnek, de így hogy Nick Cave keze benne lesz a skript-ben, talán nem lesz annyira gáz. Már csak egy jó karakteres szereplőt, meg egy hozzáértő rendezőt kell találni, oszt még jó is lehet.
  • Ender Wiggin #2
    De minek egy remake? Az eredeti jó volt, ahogy volt, egy igazi Holló(Varjú) van/volt: Brandon Lee. Pont.
  • Kerub #1
    Szeretem az eredeti Hollót, de egy Nick Cave által írt remaket szívesen megnéznék :o

    Az Ajánlat is tetszett és a Road is (amiben Nick Cavnek ugyancsak benne volt a keze). Szóval jöhet.