Szekeres Viktor

A Crank rendezői szuperhős képregényfilmmel folytatják

Hiába a rajongói elismerések, a Crank rendezői eddig csak bukásokat tudtak felmutatni rezüméjükben. De úgy tűnik, hogy akad stúdió, mely elismeri munkájukat, hiszen ők készíthetik az új Szellemlovast.

Úgy tűnik, hogy most már biztosra vehetjük azt, hogy Nicolas Cage visszatér Szellemlovasként a filmsorozat második részében, mint ahogy azt is, hogy a lángoló fejű hős történetének folytatását Mark Neveldine és Brian Taylor fogja rendezni. Mindezt maga Cage újságolta el Craig Ferguson késő esti talkshow-jában, így az információ elsőkézből származik.


Az első Szellemlovas-film 2007-ben került bemutatásra a mozikban, és annak ellenére, hogy rettenetes kritikákat kapott, meglepően sikeresnek bizonyult: Amerikában is, világszerte is 110 millió dollár fölötti bevételt hozott - köszönhetően többek között az enyhe, PG13-as korhatárnak. A rendeződuó viszont inkább az erőszak híve, eddigi filmjeik, a Crank 1-2, valamint a Gamer - Játék a végsőkig, R-es besorolást kaptak, s talán ezért sem hozott egyik sem 30 millió dollárnál több bevételt Amerikában. (A páros csak íróként jegyzett filmjei, a Boncasztal és a Jonah Hex is csúnyán megbuktak.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!