Szekeres Viktor

A Gyűrűk urából érkezhet az új Dredd bíró

Karl Urban, a Gyűrűk ura Éomerje alakíthatja az új Dredd bírót, mely a tervek szerint hű maradna az eredeti képregényhez, így egy percig sem láthatná a közönség a címszereplő arcát.

A Bleeding Cool értesülései szerint az új-zélandi Karl Urban alakíthatja Dredd bírót az új Judge Dredd-mozifilmben. A Doomból, az új Star Trekből vagy akár a Gyűrűk urából is ismert színész arcát azonban az értesülések szerint a képregény új adaptációjában nem fogjuk látni, hiszen ellentétben az eredeti történetet sokak szerint megerőszakoló Stallone-filmmel, ezúttal Dredd mindvégig hordani fogja sisakját.


Mint arról már beszámoltunk, az új Dredd bírót Pete Travis, a Nyolc tanú és a 2009-es Végjáték rendezője fogja készíteni. A forgatókönyvet pedig az az Alex Garland írja, aki eddig olyan mozifilmekhez adta a nevét, mint A part, a 28 nappal később vagy a Napfény. A képregény-adaptáció forgatása még idén elkezdődik Johannesburgban, a film azonban csak 2012-ben kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #12
    Nem értem mit számít, hogy ki játsza, ha egyszer nem látjuk az arcát... :D

    Amúgy Karl Urban jó színész, csak meg kell nézni, hogy milyen jól játszik különböző szerepeket, ellenben pl. Matthew Perry-vel, akit imádunk bár, de és mégha mindig önmagát alakítja is. Kár hogy KU színészi játéka a gesztusokra fog korlátozódni. :S
  • Gyuszopapa #11
    Nekem például tetszett a Dredd Bíró.Úgy ahogy volt Stallonéstól,Rob Schneiderestül.Punktum.
  • nessboth #10
    Rob Schneider ripacskodása cseszte el az egész filmet!

    Egyébként Karl Urban-nak eléggé B-kategóriás feje van, már bocsi...
  • Ender Wiggin #9
    Csak egy baj van vele, ő is egy a sok brit ajkú színész közül, akik képtelenek amerikai dialektus mímelésére. Elég fura lesz, mikor kigurul a kiwi Dredd bíró szájából. Sisak ide, sisak oda.
  • boomsly #8
    Az eredeti Dredd képregényt még én is olvasgattam, amíg kint éltem és igen: a Stallone film hangulata visszaadta képregényét.
    Karl Urban az a tipikus "next door good guy", ahogy az angol mondja.
    Nem baj, ha a szomszédban él, mert senkit sem zavar.
  • Mister #7
    Jah, már csak az arcjáték miatt is meg kell majd nézni :D
  • Yutani #6
    Én nem ismerem a Dredd képregényt, de a film szerintem egész jó volt, én szerettem. Hülyén is néztem volna, hogy csak sisakban szerepel Stallone. Ez az Urban gyerek meg annyira nem szívügyem, hogy sírjak amiatt, hogy nem veszi le a sisakját. Höh, micsoda színészi játék lesz...
  • sandor8206 #5
    hát sztem a stallones dredd bíró nem volt rossz film, sőt azt kell már így mondanom az utobbi eltelt 15 év után, hogy bárcsak csinálnának ma is ilyen "szar" sci-fi akciókat, eléggé vérszegény sztem a mostani felhozatal mint minőségben, mint hangulatilag, mint mennyiségben
    azért várom ezt is szeretettel
    mit nem adnék egy pár új dredd bíróért, T2-ért, emlékmásért, pusztitóért
  • JohnR #4
    Ékes példa, hogy lehet elnyújtani egy két mondatos hírt egy komplett cikkbe.
    Más: A 95-ös Dredd bíró elég érdekesen nézett volna ki akkor, ha Stallone nem vette volna le a "jelmezét", mert hát valljuk be Stallone volt a húzó név és elég hülyén jött volna ki, hogyha nem mutatták volna az arcát, szó ami szó ezt a változtatást meg kellett lépni a képregényhez képest. Szerintem előnyére vállt a produkciónak. 15 év távlatából nem azért emlékszünk még a Dredd bíróra mert olyan felejthetetlen adaptáció volt, hanem mert egy elég jó technikai színvonalú és látványos STALLONE-film volt és itt a hangsúly Stallonén van.
  • Optimus Prime #3
    Ez csak az egyik ok, ami miatt baklövés és bukás volt a Stallone-s Dredd - bár nekem kedvencem. Olvastam én is az első 2000 AD képregényeket, melyek fekete-fehérek 8-10 oldalból álltak. Tény Dredd sose vette le a sisakját, de a lényeg hogy mind a sztori, mind Stallone alakítása alul múlta az eredeti művet.