23
  • winnie
    #23
    végre valaki, aki nem a különböző jelmezekbe öltözött képregényrajongókat nyomizza le, hanem kijelenti, hogy ők felette állnak a halandóknak.

    "Szerintem meg fogjuk kapni a szokásos MARVEL minőséget amit a Vasember 1-2. hozott eddig."

    sok másik filmje is volt a marvelnek. nem hiszem, hogy lehet szokásos minőséget emlegetni. főleg, hogy ők nem minőségellenőrt, hanem csak képregénykaraktert biztosítottak a filmeseknek.
  • öregharcsa
    #22
    hűha... ez jónak tűnik...kíváncsi leszek mit hoznak ki Thor karakteréből...és a képregényekben is nagyon bírtam...
  • Ray78
    #21
    Nos ez nem a megszokott előzetes mert NEM mozikba készült. A film 1 év múlva kerül mozikba ! Ez csupán a rajongóknak készült és nem a tudatlan ,tipikus gondolkodású nyomiknak amiből itthon ahogy látom egyre több van.
    Szerintem meg fogjuk kapni a szokásos MARVEL minőséget amit a Vasember 1-2. hozott eddig.
  • fozerl
    #20
    Mindegy, hogy ki ismeri Thort vagy nem, ez a trailer szar, olcsó költségvetésű szemét. Olyan lesz ez is mint a Hulk.
  • Yutani
    #19
    A trailer alapján van már elképzelésünk a fimlről. Számomra eddig nevetségesnek tűnt az egész koncepció, de a trailert megnézve megváltozott a véleményem: ez még lehet jó is!

    A HULK első részével meg nem tudom, mi a bajuk az embereknek, szerintem jó volt. Jobb, mint a 2. rész.
  • bippo
    #18
    Nekem is bejött a trailer, akár jó film is lehet belőle.
    Az első képek alapján gagyinak tűnt a főszereplő, de így mozgóképen már nem volt rossz, engem meggyőzött a faszi.
  • Szolnokboy1
    #17
    egyetértek veled. nagyon ritka alkalmak egyike.
  • sandor8206
    #16
    sztem meg azért lesz siker, mert egyáltalán nem comic-filmnek nézz ki, hanem inkább fantasynak tehát aki szereti a kis mesés fantasykat (pl:avatar, SW) de ódzkodik a comic-filmektől (rengeteg van, egyszerűen nem bírja az állatos mebreket, meg alsógatyákat), legjobb példa rá a vasember, sok ismerősöm nem is tudta, hogy comic-film mert egy sima akció-"sci-fi" is lehetet volna mint egy robocop vagy terminátor csak a csilivilibb fajtából :-)
  • winnie
    #15
    nem tudom, hogy milyen lesz a film, de én bízok a rendezőben. oké, az első hulknak is jó rendezője volt. egy biztos, ez a trailer abszolút bejön, még ha ez engem minősít is.
  • Szolnokboy1
    #14
    mellesleg nekem nagyon tetszik az előzetes, bízom Branagh-ban és a Marvelben. A főszereplő első körben jónak tűnik, majd kiderül, hogy a sztorit hogyan tudják adaptálni. A forgatókönyvön áll vagy bukik itt a dolog, a többi szvsz rendben lesz.
  • Szolnokboy1
    #13
    "ki a franc ez a thor? életemben nem hallottam róla"

    a többiek már alaposan kiosztottak, így csak annyit tennék hozzá, hogy ezzel a kijelentéssel a saját szegénységi bizonyítványodat írtad alá, ugyanis Thor a skandináv mitológia neves alakja eredetileg, később lett belőle képregényhős. A Marvel univerzumban más mitológiai alakok is megjelentek, pl. Herkules. Nem mondom, hogy az alapműveltség, de ez a hsz akkor is nagyon ostoba volt.

    Innen pótolhatod a lemaradást
  • vg
    #12
    Pedig tényleg nagyon gyenge film lesz, pedig egyik legjobb karakter Hulk után. Abból sem képesek jó filmet csinálni, pedig nem lenne nehéz végig effektezni, rombolni a vásznon, amire ezek a képregények eleve születtek; harcolni, bumm bumm, piff paff, csihi puhi, jaj, júj, ilyesmik. Engem ez az előzetes a Universal Solider Van Dame filme emlékeztet, ott is egy jó csajjal vándorolt, az autós jelenetet minta onnan másolták volna. Amúgy Mjölnir-t Hulk is fel tudja emelni.
  • atesz02
    #11
    A kalapács neve Mjölnir. Thor első számú fegyvere. Gyakorlatilag az egész a Viking, Skandináv mitológiára épít.
  • spike0007
    #10
    Itt valszeg a kalapács kihúzása után nyeri vissza az erejét!
  • spike0007
    #9
    Lama king:Thor Odin fia Ő a viharisten és kb. olyan erős mint Superman ha nála van a kalapács!:) Bár képrgeényben kalapács nélkül is erős volt ott egy sétapálcából változott át a cucca kalapáccsá és Ő emberből Thorrá.
  • winnie
    #8
    a vasember jóval kevésbé volt ismert meg menő, mint thor, de mindketten ugyanannak a csapatnak a tagjai, szóval. miért a saját nem tudásodból indulsz ki? miért hiszed azt, hogy ami nem érdekel téged, az bukta lesz? ezt csak akkor kell hinned, ha zsinórmérték ízlésed van, azaz imádtad tavaly az avatart, a felt, a harry potter 6-ot, az alkonyat 2-t és a transformers 2-t. és nem nézted a bukott filmeket.
  • Jimmyke
    #7
    Amerikai közönségnek készül, attól hogy nem hallott róla mindenki a világon, attól még "ismert".
  • Pesta76
    #6
    http://www.halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=380&Itemid=2 Itt egy link olvasgass.
  • Pesta76
    #5
    1. Kicsit nézz utánna majd ezután írj véleményt. Az Egyesült Államokban minden Marvel képregényhősnek külön történetekből álló képregényeik vannak. Én még most is szoktam olvasni mert szerintem igen jók a történetei. De ha egy kicsit ismered a viking isteneket akkor biztosan hallottál már Thor-ról.
    2. Attól a "szaros" kalapácstól van ereje.
  • lama king19
    #4
    már most megmondom, ez 1 nagy bukás lesz.
    1. ki a franc ez a thor? életemben nem hallottam róla, jó most biztos azzal jöttök, h marvel univerzum, + h híres de ennek semmi ismeretsége nincs, míg a póknak meg a vasnak volt a filmjük előtt is.
    2. 1 sz*ros kalapáccsal menti meg a világot? lol.
    3. ahogy így elnéztem nincs komoly történet e mögött. kb. ennyi lesz: eljön a Földre a kalapácsáért, mert elvesztette, megküzd néhány rosszfiúval, talán egy főgonosszal is és hazamegy. pff...

    az év bukása lesz majd, figyeljétek meg!
  • Pesta76
    #3
    Eléggé adja neki!
  • pixx
    #2
    Szerintem gyenge, a főszereplő srác meg nagyon gáz...
  • xido
    #1
    Na az ide érkezőknek,hogy ne legyen keserű a törölt linkelés...

    trailer