Szekeres Viktor

Jöhet az Éjszaka a múzeumban 3

Igazolódott a papírforma, lesz Éjszaka a múzeumban 3, adta hírül az első két rész írója, Thomas Lennon. A premier, ha marad a 3 éves ciklus, 2012-re várható.

Senkit nem érhet meglepetésként a hír, miszerint lesz Éjszaka a múzeumban 3. Az információt Thomas Lennon, az első két rész társírója ejtette el az Access Hollywoodnak, mikor megjegyezte, hogy a szkript jelenleg is készül: "Hogy a francba ne készülne? Ami azt illeti, szerintem nagyszerű ötlet elkészíteni az Éjszaka a múzeumban harmadik részét."


A hír valószínűleg senkit nem ér meglepetésként, hiszen az első rész 574, a folytatás pedig 413 millió dollárt jövedelmezett világszerte, annak ellenére, hogy egyik sem volt különösebben kiemelkedő alkotás. Mindkétszer sajnálattal figyelhették a nézők, ahogyan a jó alapötlettel képtelen megbirkózni a Rózsaszín párducot is rendező Shawn Levy.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zombeeka #3
    Az első rész jó volt (na jó...tűrhető),de a második már elég gyengusz volt!
    És nem jósolok sokat a folytatásnak...
  • Xabinho87 #2
    Szerintem mindkét rész nézhető volt. Az első rész az egyedi történetével szerintem kifejezetten jó volt. Azt meg sose értettem ha valakinek nem tetszik egy film miért kezd el tüntetni ha folytatják? Egy mozijegy árát simán megérnek ezek a filmek.
  • BAk3R #1
    Nemár, ne büntessetek már tovább!