Ötvös Tibor

Folytatódik a Tőzsdecápák

Újabb klasszikust citálnak elő Hollywoodban a '80-as évekből. Ezúttal a Michael Douglas számára Oscar-díjat érő Tőzsdecápák kap második részt A pénz soha nem alszik címmel.

Hollywoodban egyszerűen imádják meggyalázni elődeik klasszikusait. Kevés kivételtől eltekintve ezek a feldolgozások, remake-k valahogy egy vagy több ponton is félresiklanak. Ám a pénz nagy úr és a producerek számára csak ez számít.

Nos, a hírek szerint újabb remeket vesznek elő a múltból, ám feldolgozás helyett folytatást készítenek a Tőzsdecápákhoz. A 20th Century Fox nem aprózza el a dolgot és rögtön leszerződtette az eredeti producerét, Edward Pressmant, hogy felügyelje A pénz soha nem alszik munkacímű második részt.


Michael Douglas Oscar-díjas szerepe

A forgatókönyv megírásának feladatát Stephen Schiff vette a nyakába. A sztori egyébként ott folytatódik, ahol közel 20 évvel ezelőtt abbamaradt. Gordon Gekko leülte a kiszabott börtönbűntetést és frissen szabadulván rögtön a pénzszerzés gondolata fogalmazódik meg fejében.

A rajongóknak rossz - vagy jó? - hír, hogy eddig sem a szerepéért Oscar-díjat bezsebelő Michael Douglas, sem a rendező Oliver Stone nem rajong a folytatás ötletéért. A direktor például egyenesen kijelentette: Ő bizony nem vesz részt benne!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zero977 #3
    Michael Douglas benne van, Oliver Stone meg kiégett rendező, nem is bánom hogy nem vállja .... van elég jó rendező :)
  • knightbali #2
    Nem rajongok az ötletért.
  • djukel #1
    Hát ez istengyalázás lenne.