Ötvös Tibor

Hat részes lesz a Pókember

Bár Sam Raimi nem rajong a további részek ötletéért, a Sony már a Pókember 3 bemutatója előtt kijelentette: összesen hat részesre tervezik Peter Parker mozis kalandját.

Miközben a filmrajongók már tűkön űlve várják a hamarosan mozikba kerülő Pókember 3-at, Sam Raimi pedig A hobbit megrendezésének ötletével kacérkodik, a Sony meglepő bejelentést tett.



Az illetékesek a mai napon elárulták, hogy mindenféle rémhír ellenére a stúdió összesen hat részesre tervezi Peter Parker filmes kalandjait. További érdekesség, hogy Raimi szintén szeretne részt venni a projektekben, bár azt a rendező maga is elárulta, hogy még nem tudja, milyen feladatkörben tér vissza a sorozatba.

A döntés azért annyira nem meglepő, hiszen a két rész (és a harmadik is borítékolhatóan) bombasiker volt. Most már csak azt kell kivárni, hogy vajon a Sony meg tud-e alkudni Tobey Maguire-ral vagy új Pókembert köszönthetünk a következő három részben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #14
    Hát szerintem az első kettő Pókember elég nézhető volt, és tényleg, amennyi képregény van... akár 40 filmet is csinálhatnak belőle. Habár ezt annyira nem szorgalmazom. Úgy érzem sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni ezeket a filmeket.
  • borovecman #13
    ha szar lenne nem döntené meg a bevételi rekordokat egymás után ennyi
    egyébként meg pókemberkedvelőknek fórum:
    http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?topicID=3429713
  • BobaFett #12
    Azért ne feledjük hogy a tengeren túlon sokkal nagyob kultusza van a képregénynek mint olyannak (nálunkmeg kb zéró), nem véletlen hogy imádják az ezek megfilmesítését
  • avman #11
    ha nem tetszik, nem ülsz be, nem nézed. ennyi.
  • winnie #10
    amíg igény van rá, addig nagyon helyes, hogy sokat csinálnak. a képregénysorozat több száz részes, sztori van bőven. naiv, aki azt hitte, hogy csak egy rész lesz. a nyereségből pedig valóban lehet fedezni más filmek gyártását.
  • Wittgen #9
    A Die Hard sorozat a világ legjobb akciósorozata a Lethal Weapon mellett az én ranglistámon, és még szerintem sokan másokén.

    Az a RE4 pedig inkább RE3,nem kultsorozat, de szórakoztató.
  • Cat #8
    a die hard 4 (http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=4733) és a Resident Evil 4 (http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=4732) után mit vártok?
  • csorfab #7
    6 részes? Ez a szar?
  • InfectedMann #6
    Amíg dől a lép addig hollywood szarik rá, hogy egy rakás szar kerül a mozivásznakra... sajna
  • quack #5
    ha meg az ötödik rész is hoz még pénzt, akkor meglepően bejelentik hogy 10 részes lesz...