Ötvös Tibor

Hulk színt változtat?

Avi Arad egy interjúban elárulta, hogy az Edward Norton-féle Hulk nem az első részben látott zöld színben pompázik majd, ráadásul a The Incredible Hulk című folytatás erősen rágyúr majd a romantikus szálra. .

Amint arról már mi is beszámoltunk, Edward Norton kapta a készülő The Incredible Hulk címszerepét. A neten vegyes érzelmekkel fogadták a hírt és úgy vélem, a mostani infók is megosztják majd a rajongókat. Avi Arad egy interjújában ugyanis fellebbentette a fátylat pár érdekes részletről."Ez egy teljesen új Hulk lesz" - kezdte Arad. "Egy új irányzat, új színben, új vérmérséklettel, új méretben. Semmi nem lesz olyan, mint az előző filmekben. A színe egy más árnyalatú zöld lesz. Már most kijelentem, hogy a találgatásokkal ellentétben nem szürke lesz Hulk."

"Hulk most teljesen más lesz, mint eddig" - folytatja Arad. "Ez a film inkább egy szerelmi töténet lesz. Olyan, mint amilyen a régi sorozatban volt. Megható és gyönyörű lesz a sztori. Hulk viszont marad az az állat, akit eddig ismertünk."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bandypappa #15
  nahát nemtom melyik réteget célozzák meg ezzel az alapkoncepcióval, romantikus, akcio valahogy a kettö nem passzol.
 • Sliderx #14
  Hulk-bó romantikus film, beszarás! Pffff..... szánalmas.
 • bermuda3 #13
  igen de ha vmilyen etnikumhoz tartozna hulk akkor az rasszizmus mert állatnak állítják be őket. ha fehér akkor meg azért rasszizmus. és közben nem veszik észre az emberek h a feketék mondjuk nem szeretik a fehéreket mert a fehérek utálják őket elvileg. mindenki utál mindenkit. nem csak fehér ember lehet rasszista. abbakéne már hagyni az egész rasszizmus dolgot. ember ember kitérdekel a szín? a lényeg ami belül van... (kicsit offtopikos volt a vége de muszáj volt kiöntenem a lelkem, bocs)
 • Prof William #12
  Igaz. Lehetne japán is. Az még úyg se volt.

  Mellesleg a Hulk 1 rettenetesen sz*r volt. Valami oylan gagyiságot éreztem belőlle, hogy bántam maikor megnéztem. Nem hiszem hogy a 2 jobb lenne....
 • Seppo #11
  És ne felejtsd el hogy fekete vagy mexikói vagy valamilyen etnikumhoz tartozzon hogy ne legyen rasszista sem
 • Prof William #10
  Politikailag korrekt Rózsaszín meleg hulkot a népnek! Azt kajolnák a melegek! :)
 • gabeone #9
  "Greatulálok. Superman bugyija legyen bordó"

  Ez jó!

  Ennek a filmnek sem lesz nagyon sikere az előzőnél..
 • knightbali #8
  csinálni akarnak mégegy elcseszett Hulk filmet? elég szép számmal van már így is, sajnos
 • Radnix #7
  "Ez a film inkább egy szerelmi töténet lesz." TÖTÉNET XD
 • Dude64 #6
  Felette.

  Egyébként örültem volna, ha az Ang Lee-s vonalat folytatják. Az abban látott szerelmi szál meg bőven jó volt. Nem kéne minden szuperhősös filbe beleerőltetni/túlzásba vinni. Már unalmas. Miért nem a Banner-HULK között játszódó ellentétre koncentrálnak?
  Persze lehet én nyavajgok túl korán.