Ötvös Tibor

Eric Roberts a Batman-filmben

A Hősök című sorozat után Hollywood egykor szebb napokat is megélt sztárja, Eric Roberts egy igazi A-kategóriás szuperprodukcióban kapott szerepet. Christopher Nolan ugyanis leszerződtette a The Dark Knight egyik szerepére.

Julia Roberts testvére, az egykor szebb napokat megélt Eric Roberts ismét kezd magára találni. A színész utoljára 2003-ban játszott sikeresebb filmben, mégpedig a Nemzetbiztonság BT-ben Martin Lawrence oldalán. Azóta csupa B-kategóriás alkotás áll a neve mellett.

Ám a hazánkban még nem bemutatott DOA - Dead or Alive című játék filmadaptációja után megkapott egy komoly szerepet a nálunk is látható Hősökben, ma pedig kiderült, egy igazi A-kategóriás produkcióban is feltűnik jövőre.

Christopher Nolan ugyanis a színészt kérte fel a 2008. július 18-án bemutatandó The Dark Knight egyik szerepére. Roberts egy alvilági nagyfőnököt alakít majd és mint ilyennek, komoly összetűzése lesz Batmannel.

"Nem hagyok fel a színészettel" - nyilatkozta Roberts. "Munkamániás vagyok. Már hozzászoktattam magam a tényhez, miszerint sosem lesz belőlem világsztár, szóval most már azt tesz boldoggá, ha minden nap dolgozhatok."

A The Dark Knight a Tim Burton-féle első filmet gondolja újra. A film főszerepében Heath Ledger és Christian Bale csapnak majd össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #9
    hazánkban még be nem mutatott DOA???...cikkíró,kicsit tájékozódj máskor..dvd-n is megjelent már 1.5 hónapja legalább:))
  • Wittgen #8
    Volt is vmi ilyesmi iromány még tavaly vhol, ahol egy interjúból kiderült, hogy mikor J.R. AAA kategóriás sztár lett jó magas fizuval, megmondta tesójának, E.R-nek, hogy túl cikinek tartja, hogy nem vitte olyan sokra, mint ő, sőt jobb lenne, ha nem is keresné. Erre mondta Eric, hogy nem is értette, mi ütött a húgába, amikor a kezdetekben mindenhez hozzásegítette a csajt, stb...

    Sz'al, a hatalom+pénz képes embereket megváltoztatni...

    Ja, E.R-nak a gonosz karakterek fekszenek igazán. Az meg nem csak az ő hibája, hogy nem kap normális forgatókönyveket, pedig nem rossz színész.
  • Loverman #7
    egyébként tényleg eléggé el lett ásva idővel.. erről tehet húga is, amíg Eric a topon volt (80-as évek), minden segítséget megadott a tesójának, vissza meg semmit sem kapott később. pedig J.R. azért be tudta volna rakni 1-2 szerepbe ha akarja. de hát a ribancok már csak ilyenek. upsz, ribancot mondtam? más szóra gondoltam...
  • Loverman #6
    nem azért de Burton az ALAP Batman képregényekből merített. a Dark Knight-os batmant meg Frank Miller alkotta. ismerős név?
    szánalom amit az ilyen fikagépek művelnek...
  • GErYkE83 #5
    Ez a film nem remake-nek készül, mivel összesen 2 dologban fog hasonlítani a Burton féle Batman filmre.
    1. Batman lesz a főszereplő
    2. Benne lesz Joker
    De, ha megnézted volna a B.Kezdődiket, tudhatnád mire számíts... inkább nézz utána valaminek, mielőtt kommentelsz...szánalmas!
  • pauly #4
    jaja,egyetértek.
  • feamatar #3
    "A The Dark Knight a Tim Burton-féle első filmet gondolja újra."-- tehát remake???
    szánalmas...
  • The Hedgehog #2
    Szerintem pedig Eric Roberts játékát alábecsülik. Sok jó szerepben láttam és bizton állíthatom, hogy tehetségesebb mint pár A-kategóriásnak kikiáltott sztár...
  • Sance231 #1
    Tökéletes! Elég B-kategóriás imidzsének és karakterének köszönhetően szerintem remek lehet egy képregényre rájátszó maffiózó szerepben. Nolan vszínűleg megint jót halászott magának a "turkálóból".