Ötvös Tibor

Folytatódik a Szárnyas fejvadász?

Ridley Scott a Comic Conon elhintette, miszerint szívesen folytatná eddigi legkedvesebb filmje, a Szárnyas fejvadász történetét. Mindössze egy normális forgatókönyvre van szüksége.

Zajlik a negyedik Comic Con fesztivál, melyen egymás után jelentik be az érdekesebbnél érdekesebb produkciókat. Ezúttal Ridley Scott látogatott ki a rendezvényre a kultikus Szárnyas fejvadász 25. évfordulójának alkalmából és a bejelentett ötlemezes A végső vágás alcímet kapott DVD-kiadás mellett megemlítette, hogy szívesen folytatná a filmet.A film egyébként könyv formájában már megért egy folytatást, méghozzá Blade Runner 2- Az emberi tényező címmel. K. W. Jeter regénye azonban nem nyerte el Scott tetszését és ő inkább Rick Deckard múltját boncolgatná. Ezért a fesztiválon kihírdette, hogy bármely rajongó, aki úgy érzi, hogy képes egy értelmes történetet készíteni a folytatáshoz, juttassa el hozzá.

A Szárnyas fejvadász - A végső vágás Amerikában december 18-án debütál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Inquisitor #6
  Vagy más súlyos Gibson művet esetleg, már olyat amivel nem próbálkoztak még.
 • Wittgen #5
  Ez a neuromancer film jól jönne...jó kis könyvek azok, lehetne belőlük nagyon jó forgatókönyvet írni.
 • Rykov #4
  Na, öreg korára ez is megbolondult...
 • Quantumleap #3
  NEEEEEEE!
 • avman #2
  folytatás már nehezen és hova... de egy hasonló jövőképpel megáldott okos filmet el tudnék viselni. bár ismerve a trendeket, maximum egy hentelős, pörgős akciófilmet hoznának ki második résznek, ami szokás szerint jól hazavágná a brandet. ajánlom ridley scott figyelmébe a neuromancer sorozatot. szerezzen hozzá pézt, legyen producer és adjon lehetőséget pár ígéretes, nem az ő generációjából származó, és nem elkurvizálódótt rendezőnek. annak talán több értelme lenne. ki lehetne hozni belőle egy valódi cyberpunk kultuszfilmet, jó reklámmal, némi kompromisszummal meg még sikeres is lehetne anyagilag.
 • winnie #1
  jeter írt 3 plusz részt is blade runner 2-3-4 címmel, az egészben az az érdekes, hogy blade runner 1 könyv nincs, hiszen anno philip k. dick "Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?" címmel írta meg a film alapjául szolgáló regényt.

  folytatás jöhet, csak legyen kreatív forgatókönyvíró.